Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.

Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.

Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend

MENU COOKING X-PERIENCE

( Menu per tafel )
 23/02/2024 - 05/04/2024 

FINGERFOOD
Signatuur : Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Kataïfi tartelette / Sardina Ramón Peña / Gel van groene appel 

2x TEASERS
Luchtig hoeve-eitje / Gerookte oosterdescheldepaling / Algen poeder
Puy Linzen / Chorizo Picante / Manzanilla olijven 

YELLOW FIN TUNA
Sashimi van Geelvin tonijn / Sushirijst met gekonfijte gember / Kroepoek furikake
Red meat radish / Tomasu sweet soy
( Supplement 10 gr kaviaar imperial +20 euro ) 

WILDE ZEEBAARS
Op vel gebakken zeebaarsfilet / Baby corn met zeekraal / Soubise crème
Bouillon van geroosterde ui 

KREEFT
Halve kreeftestaart op de teppan / Groene asperges / Gepofte kerstomaat
Emulsie met zachte Madras curry specerijen 

JONGE DUIF
Gebakken filet van duif / Gekonfijte duivebil / Romanesco met beukezwam  
Gebakken andoorn / Sausje van zwarte truffel 

BLOEDSINAAS
Luchtig schuim van mascarpone en witte chocolade / Granita van bloedsinaasappel
Krokantje van tijmhoning

96 euro

Lisa's Wijnarrangement 44 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro ( ipv nagerecht 12 euro )

 

Voor zij die geen duif lusten kunnen we een alternatief aanbieden, indien u dit bij reservatie meld. Andere aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU TALENT & PASSIE

( Menu per tafel )
 23/02/2024 - 05/04/2024 

FINGERFOOD
Signatuur : Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Kataïfi tartelette / Sardina Ramón Peña / Gel van groene appel 

2x TEASERS
Luchtig hoeve-eitje / Gerookte oosterdescheldepaling / Algen poeder
Puy Linzen / Chorizo Picante / Manzanilla olijven 

YELLOW FIN TUNA
Sashimi van Geelvin tonijn / Sushirijst met gekonfijte gember / Kroepoek furikake
Red meat radish / Tomasu sweet soy
( Supplement 10 gr kaviaar imperial +20 euro ) 

WILDE ZEEBAARS
Op vel gebakken zeebaarsfilet / Baby corn met zeekraal / Soubise crème
Bouillon van geroosterde ui 

JONGE DUIF
Gebakken filet van duif / Gekonfijte duivebil / Romanesco met beukezwam  
Gebakken andoorn / Sausje van zwarte truffel 

BLOEDSINAAS
Luchtig schuim van mascarpone en witte chocolade / Granita van bloedsinaasappel
Krokantje van tijmhoning

76 euro

Lisa's wijnarrangement 34 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro

 

Voor zij die geen duif lusten kunnen we een alternatief aanbieden, indien u dit bij reservatie meld. Andere aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU LUNCH & DINER

( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )

 

FINGERFOOD

2xTEASERS
(suppl. 9 euro)

VOORGERECHT

HOOFDGERECHT

NAGERECHT
 
48 euro

Lisa's wijnarrangement 21 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 12 euro

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU SUNDAYS @ CULINAIR

( Bijkomend menu enkel op zondag bij vermelding bij de reservatie )
 23/02/2024 - 05/04/2024 

FINGERFOOD
Signatuur : Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Kataïfi tartelette / Sardina Ramón Peña / Gel van groene appel 

2x TEASERS
Luchtig hoeve-eitje / Gerookte oosterdescheldepaling / Algen poeder
Puy Linzen / Chorizo Picante / Manzanilla olijven 

WILDE ZEEBAARS
Op vel gebakken zeebaarsfilet / Baby corn met zeekraal / Soubise crème
Bouillon van geroosterde ui 

PARELHOEN
Gebakken filet van parelhoen / Romanesco met beukezwam  
Gebakken andoorn / Sausje van zwarte truffel 

BLOEDSINAAS
Luchtig schuim van mascarpone en witte chocolade / Granita van bloedsinaasappel
Krokantje van tijmhoning

62 euro

Lisa's wijnarrangement 28 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden