Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.
Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.
Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend
MENU COOKING X-PERIENCE
( Menu per tafel )
25/07/2025 - 07/09/2025
FINGERFOOD
cigarillo / mousse van hoeveham / maanzaad
pan saplao negro / crème van gerijpte mimolette
2x TEASERS
vitello / espuma van tonijn / opgelegd mosterzaad
nigiri van mowi zalm / furikake / kroepoek
extra teaser ( supplement 22 euro ) :
impérial kaviaar / scheermes / Groene selder / Granny Smith
TOMAAT
gemarineerde tomatenvariëteiten / stracciatella / kalamansi
gerookte holstein / shot van tomatenwater
ROODBAARS
roodbaarshaas in de oven gegaard / venkel / rouille
jus à la bouillabaisse
* REUZEGAMBA *
gebakken reuzegamba / paksoi / zeeuwse mosselen / zalmforeleitjes
thaïse curry
JONG HAANTJE
geroosterd jong haantje / dooierzwam / gekonfijte aardappel
zomertruffel / dragonsaus
FRAMBOOS
pannacotta met ijzerkruid / texturen met framboos
suikerspin
106 euro
Lisa's Wijnarrangement 51 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU TALENT & PASSIE
( Menu per tafel )
25/07/2025 - 07/09/2025
FINGERFOOD
cigarillo / mousse van hoeveham / maanzaad
pan saplao negro / crème van gerijpte mimolette
2x TEASERS
vitello / espuma van tonijn / opgelegd mosterzaad
nigiri van mowi zalm / furikake / kroepoek
extra teaser ( supplement 22 euro ) :
impérial kaviaar / scheermes / Groene selder / Granny Smith
TOMAAT
gemarineerde tomatenvariëteiten / stracciatella / kalamansi
gerookte holstein / shot van tomatenwater
ROODBAARS
roodbaarshaas in de oven gegaard / venkel / rouille
jus à la bouillabaisse
JONG HAANTJE
geroosterd jong haantje / dooierzwam / gekonfijte aardappel
zomertruffel / dragonsaus
FRAMBOOS
pannacotta met ijzerkruid / texturen met framboos
suikerspin
81 euro
Lisa's Wijnarrangement 38 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU LUNCH & DINER
( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )
FINGERFOOD
2xTEASERS
(suppl. 9 euro)
VOORGERECHT
HOOFDGERECHT
NAGERECHT
53 euro
Lisa's wijnarrangement 25 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 13 euro
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU SUNDAYS @ CULINAIR
( Bijkomend menu enkel op zondag te vermelden bij de reservatie )
25/07/2025 - 07/09/2025
FINGERFOOD
cigarillo / mousse van hoeveham / maanzaad
pan saplao negro / crème van gerijpte mimolette
2x TEASERS
vitello / espuma van tonijn / opgelegd mosterzaad
nigiri van mowi zalm / furikake / kroepoek
extra teaser ( supplement 22 euro ) :
impérial kaviaar / scheermes / Groene selder / Granny Smith
ROODBAARS
roodbaarshaas in de oven gegaard / venkel / rouille
jus à la bouillabaisse
JONG HAANTJE
geroosterd jong haantje / dooierzwam / gekonfijte aardappel
zomertruffel / dragonsaus
FRAMBOOS
pannacotta met ijzerkruid / texturen met framboos
suikerspin
68 euro
Lisa's Wijnarrangement 31 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden