Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.

Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.

Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend

MENU COOKING X-PERIENCE

( Menu per tafel )
 10/11/2023 - 23/12/2023 

FINGERFOOD
Signatuur : Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Pani puri / Espuma van ganzelever / Mangochutney 

2x TEASERS
Bloedworst koud geserveerd / Tartaar van pompoen zoetzuur / Pompoenkrokantje
Ceviche van zeebaars / Guacamole / Leche del tigre 

COQUILLE
Gebakken coquille / Gemarineerde & crème van aardpeer / Hazelnoot dorée
Dashi siroop met ponzu 

PIETERMAN
Gebakken pietermanfilet / Kokkeltjes met gremolata / Gebakken jonge spinazie
Beurre blanc met waterkers
( Supplement 10 gr Oscietra kaviaar +20 euro ) 

EGG DELUXE
Hoeve ei gegaard op 63°C / Kort gebakken hoorn des overvloed met ibericoham
Consommé van ibericoham / Zwarte truffel aan tafel geraspt 

HAAS
Kort gebakken hazerugfilet / Gebrande pastinaak / Gekarameliseerd witlof
Dauphine aardappel / Crumble van peperkoek / Wildjus met veenbessen
To share : Civet van haas 

MANDARIJN
Luchtig schuim / Gemarineerd / Parfait
Gel / Meringue

 

95 euro

Lisa's Wijnarrangement 43 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro ( ipv nagerecht 12 euro )

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
Voor zij die geen haas lusten voorzien we een alternatief zonder supplement indien u ons dit op voorhand meedeelt

MENU TALENT & PASSIE

( Menu per tafel )
 10/11/2023 - 23/12/2023 

FINGERFOOD
Signatuur : Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Pani puri / Espuma van ganzelever / Mangochutney 

2x TEASERS
Bloedworst koud geserveerd / Tartaar van pompoen zoetzuur / Pompoenkrokantje
Ceviche van zeebaars / Guacamole / Leche del tigre 

COQUILLE
Gebakken coquille / Gemarineerde & crème van aardpeer / Hazelnoot dorée
Dashi siroop met ponzu 

PIETERMAN
Gebakken pietermanfilet / Kokkeltjes met gremolata / Gebakken jonge spinazie
Beurre blanc met waterkers
( Supplement 10 gr Oscietra kaviaar +20 euro ) 

HAAS
Kort gebakken hazerugfilet / Gebrande pastinaak / Gekarameliseerd witlof
Dauphine aardappel / Crumble van peperkoek / Wildjus met veenbessen
To share : Civet van haas 

MANDARIJN
Luchtig schuim / Gemarineerd / Parfait
Gel / Meringue

 

75 euro

Lisa's wijnarrangement 33 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
Voor zij die geen haas lusten voorzien we een alternatief zonder supplement indien u ons dit op voorhand meedeelt

MENU LUNCH & DINER

( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )

 

FINGERFOOD

2xTEASERS
(suppl. 8 euro)

VOORGERECHT

HOOFDGERECHT

NAGERECHT
 
47 euro

Lisa's wijnarrangement 20 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 12 euro

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU SUNDAYS @ CULINAIR

( Bijkomend menu enkel op zondag bij vermelding bij de reservatie )
10/11/2023 - 23/12/2023 

FINGERFOOD
Signatuur : Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Pani puri / Espuma van ganzelever / Mangochutney 

2x TEASERS
Bloedworst koud geserveerd / Tartaar van pompoen zoetzuur / Pompoenkrokantje
Ceviche van zeebaars / Guacamole / Leche del tigre 

PIETERMAN
Gebakken pietermanfilet / Kokkeltjes met gremolata / Gebakken jonge spinazie
Beurre blanc met waterkers
( Supplement 10 gr Oscietra kaviaar +20 euro ) 

PARELHOEN
Gebakken suprème van parelhoen / Gebrande pastinaak / Gekarameliseerd witlof
Dauphine aardappel / Crumble van peperkoek / Roomsaus fine cognac

MANDARIJN
Luchtig schuim / Gemarineerd / Parfait
Gel / Meringue

 

61 euro

Lisa's wijnarrangement 28 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

DE KAART

Niet op zaterdag – max 4p

VOORBEELD

 

APETIZERS

2x Teasers / 10 euro pp
Preskop / Crème van pickels / Radijs / Gefruite prei
Zeeuwse platte oester °°°° / Sudachi ponzu dressing / Komkommerparels / Dille olie
Tête presée / Crème de piccalilly / Radis / Poireau frit
Huître plate de zélande °°°° / Vinaigrette sudachi ponzu / Pèrles de concombre / Huile d’aneth

 

Oesters / 25 euro
6 x Zeeuwse plate oester / Rode wijnazijn parels / Limoen
6 x Huître platte de zélande / Perles de vinaigre de vin rouge / Citron vert

 

STARTERS

Jamon Iberico / 28 euro
Iberische hammousse / Crème en poeder van erwten / Zwarte truffel
Mousse de jambon ibérique / Crème et poudre de petits pois / Truffe noire

 

Roodbaars – Sébaste / 31 euro
Op vel gebakken roodbaars / Gelakte paksoi / Wok van sojascheuten
Thaïse bouillon Tom Kha
Sébaste cuit sur sa peau / Paksoi laqué / Wok de jets de soja
Bouillon Thaï Tom Kha

 

Kreeft – Homard / 41 euro
Kreeftestaart uit de schaal en gebakken / Fiduéa nero con chorizo
Krokante puntpaprika / Jus van schaaldieren
Queue de homard décortiquée et poêlée / Fiduéa nero con chorizo
Poivron pointu croquant / Jus de crustacées

 

MAIN

Holstein / 45 euro
Dunne rundslende op de “Green Egg” / Beukezwam, gekonfijte sjalot en knolselder
Luchtige mousseline met dragonazijn
Contre filet de boeuf sur le “Green Egg” / Shimeiji, échalotte confit et céleri-rave
Mousseline au vinaigre d’estragon aérée

 

Zeetong – Sole / 52 euro
In de boter gebakken zeetong ( +/- 450gr ) / Seizoensgroentjes / Huisgesneden frietjes
Mayonnaise van chardonnay azijn
Sole façon meunière (+/- 450gr ) / Légumes de saison / PDT frites maison
Mayonnaise au vinaigre de chardonnay

 

SWEETS

Duindoornbes - Baies d’argousier / 14 euro
Mascarpone  “Cheesecake” / Structuren van duindoornbes / Kruimeldeeg
“Cheesecake” au mascarpone / Structures de baies d’argousiers / Pâte friable

 

Dame Blanche “Culinair “ / 18 euro
Vers gedraaid vanilleroomijs / Slagroom / Chocoladetuile / Bladgoud / Valrhona chocolade
Glace vanille “minute” / Crème fraîche / Tuile chocolat / Feuille d’or / Chocolat Valrhona

 

Selectie van geafineerde kazen - Sélection de fromages afinées / 19 euro
Onze selectie van gerijpte kazen ism kaasmeester Van Tricht / Mostarda van aardbei
Gedroogde vruchten en noten
Notre selection de fromages de chez Maître affineur Van Tricht / Mostarda de fraises
Fruits secs et noix

KERSTDAG
25/12/2023 - 12h30

 

CHAMPAGNE
Verwelkoming met onze champagne Legras
Blanc de Blanc

FINGERFOOD & TEASERS
Canneloni van ierse krab / Komkommer / Gel van yuzu
Signatuur : Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Pani puri / Crème van boschampignons / Lardo di colonnata
Caessar Salad 2.0
Oester / Espuma / Wakamé
Gevogeltekroket / Crème van zwarte look

COQUILLE
Ceviche van coquille / Leche del tigre / Gebrande avocado
Hazelnoot dorée / Korianderolie

NOORDZEEVIS
In de oven gegaarde noordzeevis / Fideuà negra met edamame
Champagnemousseline / Oscietra kaviaar

HERTEFILET ROSSINI
Gebakken hertekalffilet / Gebakken eendelever / Sausje van zwarte truffel
Savooikool / Gekonfijte aardappel

PISTACHIO CHOCLAT
Vers gedraaid vanilleroomijs / Pana cotta van pistache / Chocoladecrumble
Spongecake pistache / Warme chocoladesaus

FRIANDS
Nespresso met huisbereide zoetigheden

 

Passende wijnen of dranken en water
170 euro

( wijzigingen aan dit menu zijn niet mogelijk )

OUDEJAAR ( VOLZET! )
31/12/2023 - 19u15

CHAMPAGNE
Verwelkoming met onze champagne Legras
Blanc de Blanc

FINGERFOOD & TEASERS
Canneloni van ierse krab / Komkommer / Gel van yuzu
Signatuur : Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Pani puri / Crème van boschampignons / Lardo di colonnata
Caessar Salad 2.0
Oester / Espuma / Wakamé
Gevogeltekroket / Crème van zwarte look

COQUILLE
Ceviche van coquille / Leche del tigre / Gebrande avocado
Hazelnoot dorée / Korianderolie

LANGOUSTINE
Gefruite langoustine in cataifi deeg / Gerookte oosterscheldepaling
Tartaar van rode biet / Soja mayonnaise

NOORDZEEVIS
In de oven gegaarde noordzeevis / Fideuà negra met edamame
Champagnemousseline / Oscietra kaviaar

HERTEFILET ROSSINI
Gebakken hertekalffilet / Gebakken eendelever / Sausje van zwarte truffel
Savooikool / Gekonfijte aardappel

PISTACHIO CHOCLAT
Vers gedraaid vanilleroomijs / Pana cotta van pistache / Chocoladecrumble
Spongecake pistache / Warme chocoladesaus

FRIANDS
Nespresso met huisbereide zoetigheden

 

Passende wijnen of dranken en water
200 euro

( wijzigingen aan dit menu zijn niet mogelijk )

NIEUWJAAR
01/01/2024 - 12h30

 

CHAMPAGNE
Verwelkoming met onze champagne Legras
Blanc de Blanc

FINGERFOOD & TEASERS
Canneloni van ierse krab / Komkommer / Gel van yuzu
Signatuur : Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Pani puri / Crème van boschampignons / Lardo di colonnata
Caessar Salad 2.0
Oester / Espuma / Wakamé
Gevogeltekroket / Crème van zwarte look

COQUILLE
Ceviche van coquille / Leche del tigre / Gebrande avocado
Hazelnoot dorée / Korianderolie

NOORDZEEVIS
In de oven gegaarde noordzeevis / Fideuà negra met edamame
Champagnemousseline / Oscietra kaviaar

HERTEFILET ROSSINI
Gebakken hertekalffilet / Gebakken eendelever / Sausje van zwarte truffel
Savooikool / Gekonfijte aardappel

PISTACHIO CHOCLAT
Vers gedraaid vanilleroomijs / Pana cotta van pistache / Chocoladecrumble
Spongecake pistache / Warme chocoladesaus

FRIANDS
Nespresso met huisbereide zoetigheden

 

Passende wijnen of dranken en water
170 euro

( wijzigingen aan dit menu zijn niet mogelijk )

CULINAIR @ HOME
24-25-31/12/2023
1/1/2024

 

TEASERS
Canneloni van ierse krab / Komkommer / Gel van yuzu
Blini / Gerookte zalm / Zure room / Oscietra kaviaar
Caessar Salad 2.0

OOSTERSCHELDEPALING
Gerookte oosterscheldepaling / Bonbon van ganzelever
Quinoa salade met pompoen / Gel van rode biet

NOORDZEEVIS
In de oven gegaarde noordzeevis / Edamame / Beurre blanc met zalmeitjes
Zeevenkel / Krokantje van inktvisinkt

HERTEKALF
Gebakken hertekalffilet / Savooikool / Gekonfijte aardappel
Jonge pastinaak / Sausje van zwarte truffel

SWEET
Cremeux van bittere chocolade / Bavarois van pasievrucht / Gel van passievrucht
Krokantje van chocolade / Fizzy Choc

 

85 euro

Aangeleverd met een bereidingsfiche
Koude gerechten gedresseerd op porseleinen borden om terug te brengen
( indien wegwerp, gelieve dit dan te melden )

Pimp dit menu met onze aanvullende suggesties die u vindt wanneer u ons menu hieronder wenst te bestellen !