Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.

Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.

Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend

MENU COOKING X-PERIENCE

( Menu per tafel )
 25/07/2025 - 07/09/2025 

FINGERFOOD
cigarillo / mousse van hoeveham / maanzaad
pan saplao negro / crème van gerijpte mimolette

2x TEASERS
vitello / espuma van tonijn / opgelegd mosterzaad
nigiri van mowi zalm / furikake / kroepoek
extra teaser ( supplement 22 euro ) :
impérial kaviaar / scheermes / Groene selder / Granny Smith

TOMAAT
gemarineerde tomatenvariëteiten / stracciatella / kalamansi
gerookte holstein / shot van tomatenwater

ROODBAARS
roodbaarshaas in de oven gegaard / venkel / rouille
jus à la bouillabaisse

* REUZEGAMBA *
gebakken reuzegamba / paksoi / zeeuwse mosselen / zalmforeleitjes
thaïse curry

JONG HAANTJE
geroosterd jong haantje / dooierzwam / gekonfijte aardappel
zomertruffel / dragonsaus

FRAMBOOS
pannacotta met ijzerkruid / texturen met framboos
suikerspin

106 euro

Lisa's Wijnarrangement 51 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU TALENT & PASSIE

( Menu per tafel )
25/07/2025 - 07/09/2025 

FINGERFOOD
cigarillo / mousse van hoeveham / maanzaad
pan saplao negro / crème van gerijpte mimolette

2x TEASERS
vitello / espuma van tonijn / opgelegd mosterzaad
nigiri van mowi zalm / furikake / kroepoek
extra teaser ( supplement 22 euro ) :
impérial kaviaar / scheermes / Groene selder / Granny Smith

TOMAAT
gemarineerde tomatenvariëteiten / stracciatella / kalamansi
gerookte holstein / shot van tomatenwater

ROODBAARS
roodbaarshaas in de oven gegaard / venkel / rouille
jus à la bouillabaisse

JONG HAANTJE
geroosterd jong haantje / dooierzwam / gekonfijte aardappel
zomertruffel / dragonsaus

FRAMBOOS
pannacotta met ijzerkruid / texturen met framboos
suikerspin

81 euro

Lisa's Wijnarrangement 38 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU LUNCH & DINER

( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )

 

FINGERFOOD

2xTEASERS
(suppl. 9 euro)

VOORGERECHT

HOOFDGERECHT

NAGERECHT
 
53 euro

Lisa's wijnarrangement 25 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 13 euro

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU SUNDAYS @ CULINAIR

( Bijkomend menu enkel op zondag te vermelden bij de reservatie ) 
25/07/2025 - 07/09/2025 

FINGERFOOD
cigarillo / mousse van hoeveham / maanzaad
pan saplao negro / crème van gerijpte mimolette

2x TEASERS
vitello / espuma van tonijn / opgelegd mosterzaad
nigiri van mowi zalm / furikake / kroepoek
extra teaser ( supplement 22 euro ) :
impérial kaviaar / scheermes / Groene selder / Granny Smith

ROODBAARS
roodbaarshaas in de oven gegaard / venkel / rouille
jus à la bouillabaisse

JONG HAANTJE
geroosterd jong haantje / dooierzwam / gekonfijte aardappel
zomertruffel / dragonsaus

FRAMBOOS
pannacotta met ijzerkruid / texturen met framboos
suikerspin

68 euro

Lisa's Wijnarrangement 31 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden