Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.
Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.
Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend
MENU COOKING X-PERIENCE
( Menu per tafel )
11/10/2024 - 22/11/2024
FINGERFOOD
Pan Saplao negro / Crème van oude mimolette
Pompoenwafel met gerookte makreel / Vadouvan mayonaise
2x TEASERS
Moderne versie van Caesar salad / Krokant van parmezaan
Thaïse rode curry / Gamba & mosselen
ZALMFOREL
Mi-cuit en mousse van zalmforel / Hangop met limoen / Olie van dille
Algenpoeder / Black quinoa
KABELJAUW
Kibbeling van de wangetjes / Handgepelde grijze garnalen / Aardappelsmeus
Blanke botersaus met groene kruiden
( Supplement 10gr Impérial caviar + 20 euro )
EENDELEVER
Gebakken eendelever / Crème van peterseliewortel / Cantharellen
Krokante noten en zaden / Ficotto
HAAS
Gebakken hazerugfilet / Cannelloni van de civet / Brusselse spruitjes
Crumble van rode biet / Wildjus met veenbessen
DUINDOONBES
Sorbet van duindoornbes / Cremeux van Manjari chocolade Valrhona
Gel van mandarijn / Chocolade chips
100 euro
Lisa's Wijnarrangement 45 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )
Voor zij die geen haas lusten voorzien we een alternatief indien u ons dit op voorhand meedeelt
Andere aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU TALENT & PASSIE
( Menu per tafel )
11/10/2024 - 22/11/2024
FINGERFOOD
Pan Saplao negro / Crème van oude mimolette
Pompoenwafel met gerookte makreel / Vadouvan mayonaise
2x TEASERS
Moderne versie van Caesar salad / Krokant van parmezaan
Thaïse rode curry / Gamba & mosselen
ZALMFOREL
Mi-cuit en mousse van zalmforel / Hangop met limoen / Olie van dille
Algenpoeder / Black quinoa
KABELJAUW
Kibbeling van de wangetjes / Handgepelde grijze garnalen / Aardappelsmeus
Blanke botersaus met groene kruiden
( Supplement 10gr Impérial caviar + 20 euro )
HAAS
Gebakken hazerugfilet / Cannelloni van de civet / Brusselse spruitjes
Crumble van rode biet / Wildjus met veenbessen
DUINDOONBES
Sorbet van duindoornbes / Cremeux van Manjari chocolade Valrhona
Gel van mandarijn / Chocolade chips
79 euro
Lisa's Wijnarrangement 35 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )
Voor zij die geen haas lusten voorzien we een alternatief indien u ons dit op voorhand meedeelt
Andere aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU LUNCH & DINER
( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )
FINGERFOOD
2xTEASERS
(suppl. 9 euro)
VOORGERECHT
HOOFDGERECHT
NAGERECHT
50 euro
Lisa's wijnarrangement 22 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 13 euro
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU SUNDAYS @ CULINAIR
( Enkel op zondag bij vermelding bij reservatie )
11/10/2024 - 22/11/2024
FINGERFOOD
Pan Saplao negro / Crème van oude mimolette
Pompoenwafel met gerookte makreel / Vadouvan mayonaise
2x TEASERS
Moderne versie van Caesar salad / Krokant van parmezaan
Thaïse rode curry / Gamba & mosselen
KABELJAUW
Kibbeling van de wangetjes / Handgepelde grijze garnalen / Aardappelsmeus
Blanke botersaus met groene kruiden
( Supplement 10gr Impérial caviar + 20 euro )
SOLOMILLO IBERICO
Gebakken solomillo van iberico varken / Brusselse spruitjes / Crème van peterseliewortel
Crumble van rode biet / Jus met rozemarijn
DUINDOONBES
Sorbet van duindoornbes / Cremeux van Manjari chocolade Valrhona
Gel van mandarijn / Chocolade chips
65 euro
Lisa's Wijnarrangement 29 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
25/12/2024 - 12u30
Menu binnenkort online
"All - IN "
175 euro
31/12/2024 - 19u30
Menu binnenkort online
"All - IN "
205 euro
01/01/2025 - 12u30
Menu binnenkort online
"All - IN "
175 euro
24-25/12/2024 & 01/01/205
Menu binnenkort online