Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.

Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.

Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend

MENU COOKING X-PERIENCE

( Menu per tafel )
 26/09/2025 - 07/11/2025 

FINGERFOOD
Canneloni komkommer / Ierse krab / Fluid gel yuzu
Shot van helder tomatenwater “ On the rocks”

2x TEASERS
Caesar salad 2.0
Tartaar van rivierkreeft / Guacamole / Gepofte boekweit

CEVICHE
Corvina / Tijgermelk / Edamame met hijiki
Micro leafs / Gezouten cashew noten

PLADIJS
Gebakken pladijsfilet / Handgepelde noordzeegarnalen / Zeekraal
Dooierzwam / Roomsaus met vadouvan kruiden
( Supplement 10gr Impérial kaviaar + 22 euro )

KALFSZWEZERIK
Gebakken kalfszwezerik “à la minute gerookt”
Butternut / Kalfsjus met espresso

SOLOMILLO IBERICO
Gebakken spaans varkenshaasje / Artisjok barigoule / Crumble zwarte olijf
Saus vierge / Jus met rozemarijn

DAME PISTACHE
Pistacheroomijs / Krokantje van chocolade / Vanillebavarois
Warme chocoladesaus

106 euro

Lisa's Wijnarrangement 51 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU TALENT & PASSIE

( Menu per tafel )
26/09/2025 - 07/11/2025 

FINGERFOOD
Canneloni komkommer / Ierse krab / Fluid gel yuzu
Shot van helder tomatenwater “ On the rocks”

2x TEASERS
Caesar salad 2.0
Tartaar van rivierkreeft / Guacamole / Gepofte boekweit

CEVICHE
Corvina / Tijgermelk / Edamame met hijiki
Micro leafs / Gezouten cashew noten

PLADIJS
Gebakken pladijsfilet / Handgepelde noordzeegarnalen / Zeekraal
Dooierzwam / Roomsaus met vadouvan kruiden
( Supplement 10gr Impérial kaviaar + 22 euro )

SOLOMILLO IBERICO
Gebakken spaans varkenshaasje / Artisjok barigoule / Crumble zwarte olijf
Saus vierge / Jus met rozemarijn

DAME PISTACHE
Pistacheroomijs / Krokantje van chocolade / Vanillebavarois
Warme chocoladesaus

81 euro

Lisa's Wijnarrangement 38 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU LUNCH & DINER

( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )

 

FINGERFOOD

2xTEASERS
(suppl. 9 euro)

VOORGERECHT

HOOFDGERECHT

NAGERECHT
 
53 euro

Lisa's wijnarrangement 25 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 13 euro

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU SUNDAYS @ CULINAIR

( Bijkomend menu enkel op zondag te vermelden bij de reservatie ) 

26/09/2025 - 07/11/2025 

FINGERFOOD
Canneloni komkommer / Ierse krab / Fluid gel yuzu
Shot van helder tomatenwater “ On the rocks”

2x TEASERS
Caesar salad 2.0
Tartaar van rivierkreeft / Guacamole / Gepofte boekweit

PLADIJS
Gebakken pladijsfilet / Handgepelde noordzeegarnalen / Zeekraal
Dooierzwam / Roomsaus met vadouvan kruiden
( Supplement 10gr Impérial kaviaar + 22 euro )

SOLOMILLO IBERICO
Gebakken spaans varkenshaasje / Artisjok barigoule / Crumble zwarte olijf
Saus vierge / Jus met rozemarijn

DAME PISTACHE
Pistacheroomijs / Krokantje van chocolade / Vanillebavarois
Warme chocoladesaus

68 euro

Lisa's Wijnarrangement 31 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden