Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.
Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.
Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend
MENU COOKING X-PERIENCE
( Menu per tafel )
07/11/2025 - 28/12/2025
FINGERFOOD
Crème van bloedworst • Krokante Kadaïf • Jonagold
Pan saploa nero • Crème van oude mimolette
TEASERS
Hazepastei • Kastanje-krokant • Gekarameliseerde ui
Bavarois van zalmforel • Edamame met hijiki • Kizami nori
COQUILLE
Gebakken coquille • Crème van pastinaak • Gepofte boekweit
Coulis van waterkers
( Side-dish met Impérial kaviaar + 24 euro )
ZEEDUIVEL
Gebakken medaillon van zeeduivel • Risotto met scamorza
Krokante prosciutto • Velouté van Hokkaido
BOSCHAMPIGNONS
Gebakken boschampignons • Toast brioche • Herfsttruffel
Terrine van ganzelever • Vijgenbalsamico
HERT
Gebakken hertfilet • Brusselse spruit • Roodlof
Compot van kweepeer • Pommes dauphine
Wildjus met spek en zilverui
MANDARIJN
Mandarijn op siroop • Namelaka van witte chocolade
Granité van mandarijn
106 euro
Lisa's Wijnarrangement 52 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU TALENT & PASSIE
( Menu per tafel )
07/11/2025 - 28/12/2025
FINGERFOOD
Crème van bloedworst • Krokante Kadaïf • Jonagold
Pan saploa nero • Crème van oude mimolette
TEASERS
Hazepastei • Kastanje-krokant • Gekarameliseerde ui
Bavarois van zalmforel • Edamame met hijiki • Kizami nori
COQUILLE
Gebakken coquille • Crème van pastinaak • Gepofte boekweit
Coulis van waterkers
( Side-dish met Impérial kaviaar + 24 euro )
ZEEDUIVEL
Gebakken medaillon van zeeduivel • Risotto met scamorza
Krokante prosciutto • Velouté van Hokkaido
HERT
Gebakken hertfilet • Brusselse spruit • Roodlof
Compot van kweepeer • Pommes dauphine
Wildjus met spek en zilverui
MANDARIJN
Mandarijn op siroop • Namelaka van witte chocolade
Granité van mandarijn
81 euro
Lisa's Wijnarrangement 39 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU LUNCH & DINER
( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )
FINGERFOOD
2xTEASERS
(suppl. 9 euro)
VOORGERECHT
HOOFDGERECHT
NAGERECHT
53 euro
Lisa's wijnarrangement 26 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 13 euro
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU SUNDAYS @ CULINAIR
( Bijkomend menu enkel op zondag te vermelden bij de reservatie )
07/11/2025 - 28/12/2025
FINGERFOOD
Crème van bloedworst • Krokante Kadaïf • Jonagold
Pan saploa nero • Crème van oude mimolette
TEASERS
Hazepastei • Kastanje-krokant • Gekarameliseerde ui
Bavarois van zalmforel • Edamame met hijiki • Kizami nori
ZEEDUIVEL
Gebakken medaillon van zeeduivel • Risotto met scamorza
Krokante prosciutto • Velouté van Hokkaido
HERT
Gebakken hertfilet • Brusselse spruit • Roodlof
Compot van kweepeer • Pommes dauphine
Wildjus met spek en zilverui
MANDARIJN
Mandarijn op siroop • Namelaka van witte chocolade
Granité van mandarijn
68 euro
Lisa's Wijnarrangement 32 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
KERSTDAG 2025 - VOLZET
Donderdag 25 december – aanvang 12u30
CHAMPAGNE
Verwelkoming met onze Champagne Henriot Brut Souverain
FINGERFOOD & TEASERS
Canneloni van Ierse krab • Komkommer • Gel van kalamansi
Oysri-oester • Groene selder • Espuma van oestersap • Algenpoeder
Kroket van pulled porc • Opgelegd mosterdzaad • Crème van pickles
Gerookt Holstein • Crème van oude mimolette • Microgreens
Sashimi van Mowi-zalm • Sushirijst • Furikake
COQUILLE
Op de teppanyaki gebakken coquille • Fideuà nero • Edamame & zeekraal
Beurre blanc met Noilly Prat • Prei-olie
GRIET
Gebakken grietfilet • Risotto met scamorza • Krokante prosciutto
Velouté van hokkaido
HERT
Gebakken hertfilet • Gebakken ganzenlever • Kervelwortel • Savooi
Boschampignons • Pommes Dauphine • Wildjus met zwarte truffel
KWEEPEER
Compote & gel van kweepeer • Panna cotta van gezouten karamel • Marsepein
Crumbel • Amandelroomijs
FRIANDS
Nespresso met huisbereide zoetigheden
180 euro per persoon
Inclusief aangepaste wijnen, dranken en water
(Wijzigingen aan dit menu zijn niet mogelijk)
OUDEJAAR 2025 - VOLZET
Woensdag 31 december – aanvang 19u30
CHAMPAGNE
Verwelkoming met onze Champagne Henriot Brut Souterrain
FINGERFOOD & TEASERS
Canneloni van Ierse krab • Komkommer • Gel van kalamansi
Oysri-oester • Groene selder • Espuma van oestersap • Algenpoeder
Kroket van pulled porc • Opgelegd mosterdzaad • Crème van pickles
Gerookt Holstein • Crème van oude mimolette • Microgreens
Sashimi van Mowi-zalm • Sushirijst • Furikake
LANGOUSTINE
Langoustinestaart in kataifi • Tartaar van rode biet & granny smith
Ponzu-mayonaise
COQUILLE
Op de teppanyaki gebakken coquille • Fideuà nero • Edamame & zeekraal
Beurre blanc met Noilly Prat • Prei-olie
GRIET
Gebakken grietfilet • Risotto met scamorza • Krokante prosciutto
Velouté van hokkaido
HERT
Gebakken hertfilet • Gebakken ganzenlever • Kervelwortel • Savooi
Boschampignons • Pommes Dauphine • Wildjus met zwarte truffel
KWEEPEER
Compote & gel van kweepeer • Panna cotta van gezouten karamel • Marsepein
Crumbel • Amandelroomijs
FRIANDS
Nespresso met huisbereide zoetigheden
CHAMPAGNE
Glaasje Champagne Legras Blanc de Blancs
als toast op het nieuwe jaar
210 euro per persoon
Inclusief aangepaste wijnen, dranken en water
(Wijzigingen aan dit menu zijn niet mogelijk)
NIEUWJAARSDAG 2026
Donderdag 01 januari – aanvang 12u30
CHAMPAGNE
Verwelkoming met onze Champagne Henriot Brut Souverain
FINGERFOOD & TEASERS
Canneloni van Ierse krab • Komkommer • Gel van kalamansi
Oysri-oester • Groene selder • Espuma van oestersap • Algenpoeder
Kroket van pulled porc • Opgelegd mosterdzaad • Crème van pickles
Gerookt Holstein • Crème van oude mimolette • Microgreens
Sashimi van Mowi-zalm • Sushirijst • Furikake
COQUILLE
Op de teppanyaki gebakken coquille • Fideuà nero • Edamame & zeekraal
Beurre blanc met Noilly Prat • Prei-olie
GRIET
Gebakken grietfilet • Risotto met scamorza • Krokante prosciutto
Velouté van hokkaido
HERT
Gebakken hertfilet • Gebakken ganzenlever • Kervelwortel • Savooi
Boschampignons • Pommes Dauphine • Wildjus met zwarte truffel
KWEEPEER
Compote & gel van kweepeer • Panna cotta van gezouten karamel • Marsepein
Crumbel • Amandelroomijs
FRIANDS
Nespresso met huisbereide zoetigheden
180 euro per persoon
Inclusief aangepaste wijnen, dranken en water
(Wijzigingen aan dit menu zijn niet mogelijk)
CULINAIR @ HOME
24•25•26•27•28•31 december 2025
01 januari 2026
TEASERS
Canneloni van Ierse krab • Komkommer • Gel van kalamansi
Gerookt Holstein • Crème van oude mimolette • Microgreens
Sashimi van Mowi-zalm • Sushirijst • Furikake
SALADE FOLLE
Canadese gekookte kreeft • Ganzeleverterrine • Tonijntartaar
Edamame met hijiki • Eikebladsla • Ponzumayonaise
GRIET
Gebakken grietfilet • Risotto met scamorza • Krokante prosciutto
Velouté van hokkaido
HERT
Gebakken hertfilet • Kervelwortel • Savooi • Boschampignons
Dauphinoise aardappel • Wildjus met zwarte truffel
KWEEPEER
Compote & gel van kweepeer • Panna cotta van gezouten karamel • Marsepein
Crumbel • Amandelroomijs
90 euro per persoon
(Wijzigingen aan dit menu zijn niet mogelijk)
Aangeleverd met een bereidingsfiche
Koude gerechten gedresseerd op porseleinen borden om terug te brengen
( indien wegwerp, gelieve dit dan te melden )
Pimp dit menu met onze aanvullende suggesties die u vindt wanneer u ons menu hieronder wenst te bestellen !