Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.

Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.

Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend

MENU COOKING X-PERIENCE

( Menu per tafel )

 

FINGERFOOD
 Kastanje champignon / Briochetoast
Pan Saplao Negro / Crème van oude mimolette

 

2X TEASERS
Tartaar van black angus / BBQ saus / Filo krokantje
Gerookte makreel / Aardappelsalade

 

SKREI
Gekonfijt en gebrande skrei / Vinaigrette van shiso / Gel van yuzu / Postelein

 

COQUILLE
Coquilles en grijze garnaal / Nage met safraan / Fijne groentjes

 

TRUFFEL
Hoeve-eitje 63°C / Lardo di colonatta / Zalfje van butternut / Pompoen-olie
Zwarte truffel melanosporum

 

DUIF
Op karkas gebakken duif / Boerenkool en pastinaak / Tarwe risotto
Kroketje van de bil / Jus afgewerkt met tijm

 

BELLE HÉLENE
Gepocheerde peer / Cremeux van bittere chocolade
Chocoladecrumble / Amandelroomijs

 

Voor zij die geen duif lusten voorzien we een 
alternatief indien u ons dit op voorhand meedeelt

 

90 euro

Wijnarrangement 42 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro

(13/01/2023 - 24/02/2023 )

MENU TALENT & PASSIE

( Menu per tafel )

 

FINGERFOOD
 Kastanje champignon / Briochetoast
Pan Saplao Negro / Crème van oude mimolette

 

2X TEASERS
Tartaar van black angus / BBQ saus / Filo krokantje
Gerookte makreel / Aardappelsalade

 

SKREI
Gekonfijt en gebrande skrei / Vinaigrette van shiso / Gel van yuzu / Postelein

 

COQUILLE
Coquilles en grijze garnaal / Nage met safraan / Fijne groentjes

 

DUIF
Op karkas gebakken duif / Boerenkool en pastinaak / Tarwe risotto
Kroketje van de bil / Jus afgewerkt met tijm

 

BELLE HÉLENE
Gepocheerde peer / Cremeux van bittere chocolade
Chocoladecrumble / Amandelroomijs

 

Voor zij die geen duif lusten voorzien we een 
alternatief indien u ons dit op voorhand meedeelt

 

71 euro

Wijnarrangement 32 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro

(13/01/2023 - 24/02/2023 )

 

 

MENU LUNCH & DINER

( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )

 

FINGERFOOD

2xTEASERS
(suppl. 8 euro)

VOORGERECHT

HOOFDGERECHT

NAGERECHT
 
45 euro

Wijnarrangement 20 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 12 euro

MENU SUNDAYS @ CULINAIR

( Enkel op zondag bij vermelding bij de reservatie )

 

FINGERFOOD
 Kastanje champignon / Briochetoast
Pan Saplao Negro / Crème van oude mimolette

 

2X TEASERS
Tartaar van black angus / BBQ saus / Filo krokantje
Gerookte makreel / Aardappelsalade

 

COQUILLE
Coquilles en grijze garnaal / Nage met safraan / Fijne groentjes

 

DUIF
Op karkas gebakken duif / Boerenkool en pastinaak / Tarwe risotto
Kroketje van de bil / Jus afgewerkt met tijm

 

BELLE HÉLENE
Gepocheerde peer / Cremeux van bittere chocolade
Chocoladecrumble / Amandelroomijs

 

Voor zij die geen duif lusten voorzien we een 
alternatief indien u ons dit op voorhand meedeelt

 

58 euro

Wijnarrangement 27 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro

(13/01/2023 - 24/02/2023 )

DE KAART

Niet op zaterdag – max 4p

VOORBEELD

 

APETIZERS TO SHARE

2X TEASERS 10 euro pp

Graved lax sashimi / Hangop met limoen / Gemarineerde komkommer

Gedroogde rundspicanha / Knolselderremoulade / Gepofte boekweit

 

6X ZEEUWSE OESTERS CREUSEN 24 euro

Oesters natuur / Limoen / Parels van rode wijnazijn

 

JAMON IBERICO 24 euro

Fijne schijfjes Iberico ham / Grissini stengels / Parmigiano reggiano

 

VOORGERECHTEN

ZEEBAARS 28 euro

Ceviche van zeebaars in tijgermelk / Gebrande maïs en avocado / Rode ui

Cashewnoot / Korianderolie

 

NOORDZEEVIS 29 euro

Gebakken noordzeevis volgens aanvoer / Structuren van artisjok

Gestoomde venusschelp / Jus gemaakt zoals een bouillabaise

 

KALFSZWEZERIK 32 euro

In hoeveboter gebakken kalfszwezerik / Crème van pastinaak / Roodlof

Schuimende truffelvelouté

 

HOOFDGERECHTEN

SOLOMILLO IBERICO 39 euro

Iberisch varkenshaasje op de plancha / Tapenade zwarte olijf / Gekonfijte aardappel

Bimi broccoli / Portosaus

 

RUND 44 euro p.p. ( min. 2p )

Ribstuk “BBQ-style” / Side-dishes to share / Handgesneden frietjes

Espuma van dragonmousseline

 

TARBOT 45 euro

Gebakken tarbot / Jonge spinazie / Krielaardappel

Schaaldierenroomsaus

 

ZEETONG (+/- 450gr ) 48 euro

In de boter gebakken zeetong / Gemengd slaatje / Handgesneden frietjes

 

NAGERECHTEN

VIJG 13 euro

Vijg gelakt met honing / Namelaka van witte chocolade / Crumble van pistache

Honingroomijs met zijn krokantje

 

DAME BLANCHE “CULINAIR” 15 euro

Vers gedraaid vanilleroomijs / Slagroom / Chocoladetuile / Bladgoud / Valrhona chocolade

 

KAASSELECTIE 18 euro

Onze selectie van gerijpte kazen ism kaasmeester Van Tricht / Mostarda van aardbei / Gedroogde vruchten en noten