Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.

Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.

Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend

MENU COOKING X-PERIENCE

( Menu per tafel )
 11/10/2024 - 22/11/2024 

FINGERFOOD
Pan Saplao negro / Crème van oude mimolette
Pompoenwafel met gerookte makreel / Vadouvan mayonaise 

2x TEASERS
Moderne versie van Caesar salad / Krokant van parmezaan
Thaïse rode curry / Gamba & mosselen 

ZALMFOREL
Mi-cuit en mousse van zalmforel / Hangop met limoen / Olie van dille
Algenpoeder / Black quinoa

KABELJAUW
Kibbeling van de wangetjes / Handgepelde grijze garnalen / Aardappelsmeus
Blanke botersaus met groene kruiden
( Supplement 10gr Impérial caviar + 20 euro ) 

EENDELEVER
Gebakken eendelever / Crème van peterseliewortel / Cantharellen
Krokante noten en zaden / Ficotto 

HAAS
Gebakken hazerugfilet / Cannelloni van de civet / Brusselse spruitjes
Crumble van rode biet / Wildjus met veenbessen 

DUINDOONBES
Sorbet van duindoornbes / Cremeux van Manjari chocolade Valrhona
Gel van mandarijn / Chocolade chips

100 euro

Lisa's Wijnarrangement 45 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

 

Voor zij die geen haas lusten voorzien we een alternatief indien u ons dit op voorhand meedeelt

Andere aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

 

 

MENU TALENT & PASSIE

( Menu per tafel ) 
11/10/2024 - 22/11/2024 

FINGERFOOD
Pan Saplao negro / Crème van oude mimolette
Pompoenwafel met gerookte makreel / Vadouvan mayonaise 

2x TEASERS
Moderne versie van Caesar salad / Krokant van parmezaan
Thaïse rode curry / Gamba & mosselen 

ZALMFOREL
Mi-cuit en mousse van zalmforel / Hangop met limoen / Olie van dille
Algenpoeder / Black quinoa

KABELJAUW
Kibbeling van de wangetjes / Handgepelde grijze garnalen / Aardappelsmeus
Blanke botersaus met groene kruiden
( Supplement 10gr Impérial caviar + 20 euro ) 

HAAS
Gebakken hazerugfilet / Cannelloni van de civet / Brusselse spruitjes
Crumble van rode biet / Wildjus met veenbessen 

DUINDOONBES
Sorbet van duindoornbes / Cremeux van Manjari chocolade Valrhona
Gel van mandarijn / Chocolade chips

79 euro

Lisa's Wijnarrangement 35 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

 

Voor zij die geen haas lusten voorzien we een alternatief indien u ons dit op voorhand meedeelt

Andere aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU LUNCH & DINER

( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )

 

FINGERFOOD

2xTEASERS
(suppl. 9 euro)

VOORGERECHT

HOOFDGERECHT

NAGERECHT
 
50 euro

Lisa's wijnarrangement 22 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 13 euro

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU SUNDAYS @ CULINAIR

( Enkel op zondag bij vermelding bij reservatie ) 
11/10/2024 - 22/11/2024 

FINGERFOOD
Pan Saplao negro / Crème van oude mimolette
Pompoenwafel met gerookte makreel / Vadouvan mayonaise 

2x TEASERS
Moderne versie van Caesar salad / Krokant van parmezaan
Thaïse rode curry / Gamba & mosselen 

KABELJAUW
Kibbeling van de wangetjes / Handgepelde grijze garnalen / Aardappelsmeus
Blanke botersaus met groene kruiden
( Supplement 10gr Impérial caviar + 20 euro ) 

SOLOMILLO IBERICO
Gebakken solomillo van iberico varken / Brusselse spruitjes / Crème van peterseliewortel
Crumble van rode biet / Jus met rozemarijn 

DUINDOONBES
Sorbet van duindoornbes / Cremeux van Manjari chocolade Valrhona
Gel van mandarijn / Chocolade chips

65 euro

Lisa's Wijnarrangement 29 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

25/12/2024 - 12u30

Menu binnenkort online

"All - IN "

175 euro

 

31/12/2024 - 19u30

Menu binnenkort online

"All - IN "

205 euro

01/01/2025 - 12u30

Menu binnenkort online

"All - IN "

175 euro

24-25/12/2024 & 01/01/205

Menu binnenkort online