Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.

Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.

Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend

COOKING X-PERIENCE

(Menu per tafel)

 

2X Fingerfood

Pan saplao negro met crème van oude mimolette 

Hartig soesje met mousse van paling en fluid gel van yuzu

 

2X Teasers

Panna cotta van bloemkool met tartaar van rivierkreeftevlees

Linzensalade / Chorizo / Emulsie van cassis

 

Coquilles 2X

Fijne schijfjes rauw geserveerd / Escabeche van beukenwam / Dashi

Kort gebakken / Crème van aardpeer / Boschampignon

 

Noordzeevis 

Gebakken noordzeevis / Smeuïge risotto met scamorza 

Gel van inktvisinkt

 

Eendelever

Gebakken endelever / Open ravioli van rode biet met walnoot 

Jus van kruidige gluhwein

 

Haas 

Hazerugfilet & " parmentier ” / Structuren van butternut 

Pomme dauphines / Veenbessensaus

 

Mandarijn

IJssouflé van mandarijn / Chocoladebrownie / Marsepein 

 

Voor zij die geen haas lusten voorzien we een 

alternatief indien u ons dit op voorhand meedeelt

 

89 euro

Wijnarrangement 40 euro

Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro

 

TALENT & PASSIE

( Menu per tafel  )

 

2X Fingerfood

Pan saplao negro met crème van oude mimolette 

Hartig soesje met mousse van paling en fluid gel van yuzu

 

2X Teasers

Panna cotta van bloemkool met tartaar van rivierkreeftevlees

Linzensalade / Chorizo / Emulsie van cassis

 

Coquilles 2X

Fijne schijfjes rauw geserveerd / Escabeche van beukenwam / Dashi

Kort gebakken / Crème van aardpeer / Boschampignon

 

Noordzeevis

Gebakken noordzeevis / Smeuïge risotto met scamorza 

Gel van inktvisinkt

 

Haas

Hazerugfilet & " parmentier ” / Structuren van butternut 

Pomme dauphines / Veenbessensaus

 

Mandarijn

IJssouflé van mandarijn / Chocoladebrownie / Marsepein 

 

Voor zij die geen haas lusten voorzien we een 

alternatief indien u ons dit op voorhand meedeelt

 

70 euro

Wijnarrangement 31 euro

Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro

 

 

MENU LUNCH & DINER

( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )

 

FINGERFOOD

2xTEASERS
(suppl. 8 euro)

VOORGERECHT

HOOFDGERECHT

NAGERECHT
 
44 euro

Wijnarrangement 19 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 12 euro

SUNDAYS @ CULINAIR

Enkel op zondag bij vermelding bij de reservatie

 

2X Fingerfood

Pan saplao negro met crème van oude mimolette 

Hartig soesje met mousse van paling en fluid gel van yuzu

 

2X Teasers

Panna cotta van bloemkool met tartaar van rivierkreeftevlees

Linzensalade / Chorizo / Emulsie van cassis

 

Noordzeevis

Gebakken noordzeevis / Smeuïge risotto met scamorza 

Gel van inktvisinkt

 

Hertekalf

Gebakken hertekalffilet / Structuren van butternut 

Pomme dauphines / Veenbessensaus

 

Mandarijn 

IJssouflé van mandarijn / Chocoladebrownie / Marsepein 

 

57 euro

 

wijn arrangement  - arrangement de vins 26 euro

 

 

Voor zij die geen hertekalf lusten voorzien we een 

alternatief indien u ons dit op voorhand meedeelt

 

 

DE KAART

Niet op zaterdag – max 4p

VOORBEELD

 

APETIZERS TO SHARE

2X TEASERS 10 euro pp

Graved lax sashimi / Hangop met limoen / Gemarineerde komkommer

Gedroogde rundspicanha / Knolselderremoulade / Gepofte boekweit

 

6X ZEEUWSE OESTERS CREUSEN 24 euro

Oesters natuur / Limoen / Parels van rode wijnazijn

 

JAMON IBERICO 24 euro

Fijne schijfjes Iberico ham / Grissini stengels / Parmigiano reggiano

 

VOORGERECHTEN

ZEEBAARS 28 euro

Ceviche van zeebaars in tijgermelk / Gebrande maïs en avocado / Rode ui

Cashewnoot / Korianderolie

 

NOORDZEEVIS 29 euro

Gebakken noordzeevis volgens aanvoer / Structuren van artisjok

Gestoomde venusschelp / Jus gemaakt zoals een bouillabaise

 

KALFSZWEZERIK 32 euro

In hoeveboter gebakken kalfszwezerik / Crème van pastinaak / Roodlof

Schuimende truffelvelouté

 

HOOFDGERECHTEN

SOLOMILLO IBERICO 39 euro

Iberisch varkenshaasje op de plancha / Tapenade zwarte olijf / Gekonfijte aardappel

Bimi broccoli / Portosaus

 

RUND 44 euro p.p. ( min. 2p )

Ribstuk “BBQ-style” / Side-dishes to share / Handgesneden frietjes

Espuma van dragonmousseline

 

TARBOT 45 euro

Gebakken tarbot / Jonge spinazie / Krielaardappel

Schaaldierenroomsaus

 

ZEETONG (+/- 450gr ) 48 euro

In de boter gebakken zeetong / Gemengd slaatje / Handgesneden frietjes

 

NAGERECHTEN

VIJG 13 euro

Vijg gelakt met honing / Namelaka van witte chocolade / Crumble van pistache

Honingroomijs met zijn krokantje

 

DAME BLANCHE “CULINAIR” 15 euro

Vers gedraaid vanilleroomijs / Slagroom / Chocoladetuile / Bladgoud / Valrhona chocolade

 

KAASSELECTIE 18 euro

Onze selectie van gerijpte kazen ism kaasmeester Van Tricht / Mostarda van aardbei / Gedroogde vruchten en noten

 

KERSTAVOND

24/12/2022 - 19h15

 

Ontvangst

Onze huischampagne

Fingerfood & Teasers

 

Surf & Turf

Tartaar van black angus / Oester met wakamé en ponzu

Edamame & hijiki / Filokrokantjes / Sojamayonaise

 

Coquille

Nage van Sint Jakobsvrucht / Mosselen & grijze garnalen

Fijne groentjes / Saffraan

 

Zeeduivel

Gebakken zeeduivel / Open ravioli van rode biet met walnoot 

Jus van kruidige gluhwein

 

Hertekalf

Gebakken hertekalffilet / Structuren van butternut

Pomme dauphine / Veenbessensaus

 

Belle Hélène

Gepocheerde peer / Cremeux van bittere chocolade

Biscuit & amandelroomijs 

 

Nespresso

Huisbereide zoetigheden

 

Menu met aperitief, passende wijnen, water en koffie

160 euro

KERSTDAG - VOLZET

25/12/2022 - 12h30

 

Ontvangst

Onze huischampagne

Fingerfood & Teasers

 

Surf & Turf

Tartaar van black angus / Oester met wakamé en ponzu

Edamame & hijiki / Filokrokantjes / Sojamayonaise

 

Coquille

Nage van Sint Jakobsvrucht / Mosselen & grijze garnalen

Fijne groentjes / Saffraan

 

Zeeduivel

Gebakken zeeduivel / Open ravioli van rode biet met walnoot 

Jus van kruidige gluhwein

 

Hertekalf

Gebakken hertekalffilet / Structuren van butternut

Pomme dauphine / Veenbessensaus

 

Belle Hélène

Gepocheerde peer / Cremeux van bittere chocolade

Biscuit & amandelroomijs 

 

Nespresso

Huisbereide zoetigheden

 

Menu met aperitief, passende wijnen, water en koffie

160 euro

OUDEJAAR - VOLZET

31/12/2022 - 19u15

 

Ontvangst

Onze huischampagne

Fingerfood & Teasers

 

Surf & Turf

Tartaar van black angus / Oester met wakamé en ponzu

Edamame & hijiki / Filokrokantjes / Sojamayonaise

 

Coquille

Nage van Sint Jakobsvrucht / Mosselen & grijze garnalen

Fijne groentjes / Saffraan

 

Zeeduivel

Gebakken zeeduivel / Open ravioli van rode biet met walnoot 

Jus van kruidige gluhwein

 

Risotto Melanosporum

Smeuïge risotto / Parmezaanschilfers / Boschampignons

Lardo di colonata / Zwarte wintertruffel

 

Hertekalf

Gebakken hertekalffilet / Structuren van butternut

Pomme dauphine / Veenbessensaus

 

Belle Hélène

Gepocheerde peer / Cremeux van bittere chocolade

Biscuit & amandelroomijs 

 

Nespresso

Huisbereide zoetigheden

 

00:00

Glaasje champagne

 

Menu met aperitief, passende wijnen, water en koffie

190 euro

NIEUWJAAR

01/01/2023 - 12h30

 

Ontvangst

Onze huischampagne

Fingerfood & Teasers

 

Surf & Turf

Tartaar van black angus / Oester met wakamé en ponzu

Edamame & hijiki / Filokrokantjes / Sojamayonaise

 

Coquille

Nage van Sint Jakobsvrucht / Mosselen & grijze garnalen

Fijne groentjes / Saffraan

 

Zeeduivel

Gebakken zeeduivel / Open ravioli van rode biet met walnoot 

Jus van kruidige gluhwein

 

Hertekalf

Gebakken hertekalffilet / Structuren van butternut

Pomme dauphine / Veenbessensaus

 

Belle Hélène

Gepocheerde peer / Cremeux van bittere chocolade

Biscuit & amandelroomijs 

 

Nespresso

Huisbereide zoetigheden

 

Menu met aperitief, passende wijnen, water en koffie

160 euro

CULINAIR @ HOME

24-25-26-31/12/2022

01-02/01/2023

 

2 x Fingerfood 

Tatin van ganzelever / Granny Smith / Balsamico

Parmezaancracker / Tapenade van groene olijf

 

Teaser

( Voor bij het aperitief )

Pana cota van bloemkool / Rivierkreeftjes

Zalmforeleitjes

 

Culibowl

Tataki van tonijn / Sashimi van zalm / Wasabimayo / Ponzu

Sushi rijst met gember / Edamamé met hijiki 

 

Noordzeevis 

In de oven gegaarde noordzeevis / Savooikool

Sausje met mosseltjes, garnalen en 

Schijfjes zwarte truffel

 

Hertenkalf

Gebakken hertekalffilet / Gebrande pompoen Gekaramelisserd witlof / Gebakken boschampignons Gratinaardappel / Sausje met veenbessen

 

Belle Hélène

Gepocheerde peer / Cremeux van bittere chocolade

Biscuit & amandelroomijs 

 

 

Menu 80 euro

 

Enkel op reservatie ! 

 

Aangeleverd met een bereidingsfiche

Koude gerechten op porseleinen borden 

om terug te brengen. 

Indien liever wegwerp, gelieve dit te melden