Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.
Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.
Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend
MENU COOKING X-PERIENCE
( Menu per tafel )
FINGERFOOD
Kastanje champignon / Briochetoast
Pan Saplao Negro / Crème van oude mimolette
2X TEASERS
Tartaar van black angus / BBQ saus / Filo krokantje
Gerookte makreel / Aardappelsalade
SKREI
Gekonfijt en gebrande skrei / Vinaigrette van shiso / Gel van yuzu / Postelein
COQUILLE
Coquilles en grijze garnaal / Nage met safraan / Fijne groentjes
TRUFFEL
Hoeve-eitje 63°C / Lardo di colonatta / Zalfje van butternut / Pompoen-olie
Zwarte truffel melanosporum
DUIF
Op karkas gebakken duif / Boerenkool en pastinaak / Tarwe risotto
Kroketje van de bil / Jus afgewerkt met tijm
BELLE HÉLENE
Gepocheerde peer / Cremeux van bittere chocolade
Chocoladecrumble / Amandelroomijs
Voor zij die geen duif lusten voorzien we een
alternatief indien u ons dit op voorhand meedeelt
90 euro
Wijnarrangement 42 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
(13/01/2023 - 24/02/2023 )
MENU TALENT & PASSIE
( Menu per tafel )
FINGERFOOD
Kastanje champignon / Briochetoast
Pan Saplao Negro / Crème van oude mimolette
2X TEASERS
Tartaar van black angus / BBQ saus / Filo krokantje
Gerookte makreel / Aardappelsalade
SKREI
Gekonfijt en gebrande skrei / Vinaigrette van shiso / Gel van yuzu / Postelein
COQUILLE
Coquilles en grijze garnaal / Nage met safraan / Fijne groentjes
DUIF
Op karkas gebakken duif / Boerenkool en pastinaak / Tarwe risotto
Kroketje van de bil / Jus afgewerkt met tijm
BELLE HÉLENE
Gepocheerde peer / Cremeux van bittere chocolade
Chocoladecrumble / Amandelroomijs
Voor zij die geen duif lusten voorzien we een
alternatief indien u ons dit op voorhand meedeelt
71 euro
Wijnarrangement 32 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
(13/01/2023 - 24/02/2023 )
MENU LUNCH & DINER
( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )
FINGERFOOD
2xTEASERS
(suppl. 8 euro)
VOORGERECHT
HOOFDGERECHT
NAGERECHT
45 euro
Wijnarrangement 20 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 12 euro
MENU SUNDAYS @ CULINAIR
( Enkel op zondag bij vermelding bij de reservatie )
FINGERFOOD
Kastanje champignon / Briochetoast
Pan Saplao Negro / Crème van oude mimolette
2X TEASERS
Tartaar van black angus / BBQ saus / Filo krokantje
Gerookte makreel / Aardappelsalade
COQUILLE
Coquilles en grijze garnaal / Nage met safraan / Fijne groentjes
DUIF
Op karkas gebakken duif / Boerenkool en pastinaak / Tarwe risotto
Kroketje van de bil / Jus afgewerkt met tijm
BELLE HÉLENE
Gepocheerde peer / Cremeux van bittere chocolade
Chocoladecrumble / Amandelroomijs
Voor zij die geen duif lusten voorzien we een
alternatief indien u ons dit op voorhand meedeelt
58 euro
Wijnarrangement 27 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
(13/01/2023 - 24/02/2023 )
DE KAART
Niet op zaterdag – max 4p
VOORBEELD
APETIZERS TO SHARE
2X TEASERS 10 euro pp
Graved lax sashimi / Hangop met limoen / Gemarineerde komkommer
Gedroogde rundspicanha / Knolselderremoulade / Gepofte boekweit
6X ZEEUWSE OESTERS CREUSEN 24 euro
Oesters natuur / Limoen / Parels van rode wijnazijn
JAMON IBERICO 24 euro
Fijne schijfjes Iberico ham / Grissini stengels / Parmigiano reggiano
VOORGERECHTEN
ZEEBAARS 28 euro
Ceviche van zeebaars in tijgermelk / Gebrande maïs en avocado / Rode ui
Cashewnoot / Korianderolie
NOORDZEEVIS 29 euro
Gebakken noordzeevis volgens aanvoer / Structuren van artisjok
Gestoomde venusschelp / Jus gemaakt zoals een bouillabaise
KALFSZWEZERIK 32 euro
In hoeveboter gebakken kalfszwezerik / Crème van pastinaak / Roodlof
Schuimende truffelvelouté
HOOFDGERECHTEN
SOLOMILLO IBERICO 39 euro
Iberisch varkenshaasje op de plancha / Tapenade zwarte olijf / Gekonfijte aardappel
Bimi broccoli / Portosaus
RUND 44 euro p.p. ( min. 2p )
Ribstuk “BBQ-style” / Side-dishes to share / Handgesneden frietjes
Espuma van dragonmousseline
TARBOT 45 euro
Gebakken tarbot / Jonge spinazie / Krielaardappel
Schaaldierenroomsaus
ZEETONG (+/- 450gr ) 48 euro
In de boter gebakken zeetong / Gemengd slaatje / Handgesneden frietjes
NAGERECHTEN
VIJG 13 euro
Vijg gelakt met honing / Namelaka van witte chocolade / Crumble van pistache
Honingroomijs met zijn krokantje
DAME BLANCHE “CULINAIR” 15 euro
Vers gedraaid vanilleroomijs / Slagroom / Chocoladetuile / Bladgoud / Valrhona chocolade
KAASSELECTIE 18 euro
Onze selectie van gerijpte kazen ism kaasmeester Van Tricht / Mostarda van aardbei / Gedroogde vruchten en noten