Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.

Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.

Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend

MENU COOKING X-PERIENCE

( Menu per tafel )
 05/07/2024 - 16/08/2024 

FINGERFOOD
Signature : Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Watermeloen aziatisch geïmpregneerd / Gegrild sesamzaad 

2x TEASERS
Canneloni van iers krab met komkommer / Gel van yuzu
Poulpo gemarineerd / Taggiasche olijf 

INSALATA CAPRESE
Tomatenvariêteiten met kalamansi vinaigrette / Burratina / Basilicummayonaise
Shot van helder tomatenwater “on the rocks” 

EUROPESE KREEFT
Medaillons van europese kreeft / Tabouleh / Pompelmoes
Krokantje van butternut met komijn 

PLADIJS
Gestoomde pladijsfilet / Zeeuwse mossel / Jonge ui en sojaboon
Tom Kha met puntpaprika 

SIMMENTALER
Dunne Simmentaler lende op de  “Green Egg” / Espuma van béarnaise
Sharing side-dishes
( Supplement zwarte australische truffel +20 euro ) 

 SUMMER SWEET
Rode vruchten met citroenverbena / Limoensorbet / Limoncello

99 euro

Lisa's Wijnarrangement 44 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro ( ipv nagerecht 12 euro )

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

 

 

MENU TALENT & PASSIE

( Menu per tafel )
 05/07/2024 - 16/08/2024 

FINGERFOOD
Signature : Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Watermeloen aziatisch geïmpregneerd / Gegrild sesamzaad 

2x TEASERS
Canneloni van iers krab met komkommer / Gel van yuzu
Poulpo gemarineerd / Taggiasche olijf 

INSALATA CAPRESE
Tomatenvariêteiten met kalamansi vinaigrette / Burratina / Basilicummayonaise
Shot van helder tomatenwater “on the rocks” 

PLADIJS
Gestoomde pladijsfilet / Zeeuwse mossel / Jonge ui en sojaboon
Tom Kha met puntpaprika 

SIMMENTALER
Dunne Simmentaler lende op de  “Green Egg” / Espuma van béarnaise
Sharing side-dishes
( Supplement zwarte australische truffel +20 euro )

 SUMMER SWEET
Rode vruchten met citroenverbena / Limoensorbet / Limoncello

78 euro

Lisa's Wijnarrangement 34 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro ( ipv nagerecht 12 euro )

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU LUNCH & DINER

( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )

 

FINGERFOOD

2xTEASERS
(suppl. 9 euro)

VOORGERECHT

HOOFDGERECHT

NAGERECHT
 
49 euro

Lisa's wijnarrangement 21 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 12 euro

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU SUNDAYS @ CULINAIR

( Enkel op zondag bij vermelding bij reservatie )
05/07/2024 - 16/08/2024 

FINGERFOOD
Signature : Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Watermeloen aziatisch geïmpregneerd / Gegrild sesamzaad 

2x TEASERS
Canneloni van iers krab met komkommer / Gel van yuzu
Poulpo gemarineerd / Taggiasche olijf 

INSALATA CAPRESE
Tomatenvariêteiten met kalamansi vinaigrette / Burratina / Basilicummayonaise
Shot van helder tomatenwater “on the rocks” 

SIMMENTALER
Dunne Simmentaler lende op de  “Green Egg” / Espuma van béarnaise
Sharing side-dishes
( Supplement zwarte australische truffel +20 euro )

 SUMMER SWEET
Rode vruchten met citroenverbena / Limoensorbet / Limoncello

64 euro

Lisa's Wijnarrangement 28 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro ( ipv nagerecht 12 euro )

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden