Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.
Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.
Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend
MENU COOKING X-PERIENCE
( Menu per tafel )
FINGERFOOD
Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Kerstomaat zoetzuur / burrata / Bretoens zandkoekje
2X TEASERS
Canneloni van eendelever / Gel van duindoornbes / Rode biet krokantje
Tartaar van asperges / Handgepelde grijze garnaal / Luchtige asperge foam
VITELLO TONNATO
Langzaam gegaarde kalfsbil / Koningskapper / Opgelegd mosterdzaad
Crème van tonijn
LANGOUSTINE
In kataifi deeg gerolde langoustinestaart / Gepekelde fijn gesneden groentjes
Sojamayonnaise
POULPO
Fijne schijfjes poulpo met gerookt zoet paprikapoeder / Risotto met doperwt
Coulis van groene kruiden
LAM
Gebakken lamsfilet / M’hamsa / Artisjok / Crème van zwarte look
Lamsjus met chermoula specerijen
AARDBEI
Gemarineerde aardbeien / Pana cotta van witte chocolade / Gel van pepermunt
Yoghurt sorbet
92 euro
Lisa's Wijnarrangement 42 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro ( ipv nagerecht 12 euro )
(26/05/2023 - 07/07/2023 )
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU TALENT & PASSIE
( Menu per tafel )
FINGERFOOD
Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Kerstomaat zoetzuur / burrata / Bretoens zandkoekje
2X TEASERS
Canneloni van eendelever / Gel van duindoornbes / Rode biet krokantje
Tartaar van asperges / Handgepelde grijze garnaal / Luchtige asperge foam
VITELLO TONNATO
Langzaam gegaarde kalfsbil / Koningskapper / Opgelegd mosterdzaad
Crème van tonijn
POULPO
Fijne schijfjes poulpo met gerookt zoet paprikapoeder / Risotto met doperwt
Coulis van groene kruiden
LAM
Gebakken lamsfilet / M’hamsa / Artisjok / Crème van zwarte look
Lamsjus met chermoula specerijen
AARDBEI
Gemarineerde aardbeien / Pana cotta van witte chocolade / Gel van pepermunt
Yoghurt sorbet
72 euro
Lisa's wijnarrangement 32 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
(26/05/2023 - 07/07/2023 )
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU LUNCH & DINER
( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )
FINGERFOOD
2xTEASERS
(suppl. 8 euro)
VOORGERECHT
HOOFDGERECHT
NAGERECHT
45 euro
Lisa's wijnarrangement 20 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 12 euro
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU SUNDAYS @ CULINAIR
( Bijkomend menu enkel op zondag bij vermelding bij de reservatie )
FINGERFOOD
Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Kerstomaat zoetzuur / burrata / Bretoens zandkoekje
2X TEASERS
Canneloni van eendelever / Gel van duindoornbes / Rode biet krokantje
Tartaar van asperges / Handgepelde grijze garnaal / Luchtige asperge foam
POULPO
Fijne schijfjes poulpo met gerookt zoet paprikapoeder / Risotto met doperwt
Coulis van groene kruiden
LAM
Gebakken lamsfilet / M’hamsa / Artisjok / Crème van zwarte look
Lamsjus met chermoula specerijen
AARDBEI
Gemarineerde aardbeien / Pana cotta van witte chocolade / Gel van pepermunt
Yoghurt sorbet
58 euro
Lisa's wijnarrangement 27 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
(26/05/2023 - 07/07/2023 )
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
DE KAART
Niet op zaterdag – max 4p
VOORBEELD
APETIZERS
2x Teasers / 10 euro pp
Preskop / Crème van pickels / Radijs / Gefruite prei
Zeeuwse platte oester °°°° / Sudachi ponzu dressing / Komkommerparels / Dille olie
Tête presée / Crème de piccalilly / Radis / Poireau frit
Huître plate de zélande °°°° / Vinaigrette sudachi ponzu / Pèrles de concombre / Huile d’aneth
Oesters / 25 euro
6 x Zeeuwse plate oester / Rode wijnazijn parels / Limoen
6 x Huître platte de zélande / Perles de vinaigre de vin rouge / Citron vert
STARTERS
Jamon Iberico / 28 euro
Iberische hammousse / Crème en poeder van erwten / Zwarte truffel
Mousse de jambon ibérique / Crème et poudre de petits pois / Truffe noire
Roodbaars – Sébaste / 31 euro
Op vel gebakken roodbaars / Gelakte paksoi / Wok van sojascheuten
Thaïse bouillon Tom Kha
Sébaste cuit sur sa peau / Paksoi laqué / Wok de jets de soja
Bouillon Thaï Tom Kha
Kreeft – Homard / 41 euro
Kreeftestaart uit de schaal en gebakken / Fiduéa nero con chorizo
Krokante puntpaprika / Jus van schaaldieren
Queue de homard décortiquée et poêlée / Fiduéa nero con chorizo
Poivron pointu croquant / Jus de crustacées
MAIN
Holstein / 45 euro
Dunne rundslende op de “Green Egg” / Beukezwam, gekonfijte sjalot en knolselder
Luchtige mousseline met dragonazijn
Contre filet de boeuf sur le “Green Egg” / Shimeiji, échalotte confit et céleri-rave
Mousseline au vinaigre d’estragon aérée
Zeetong – Sole / 52 euro
In de boter gebakken zeetong ( +/- 450gr ) / Seizoensgroentjes / Huisgesneden frietjes
Mayonnaise van chardonnay azijn
Sole façon meunière (+/- 450gr ) / Légumes de saison / PDT frites maison
Mayonnaise au vinaigre de chardonnay
SWEETS
Duindoornbes - Baies d’argousier / 14 euro
Mascarpone “Cheesecake” / Structuren van duindoornbes / Kruimeldeeg
“Cheesecake” au mascarpone / Structures de baies d’argousiers / Pâte friable
Dame Blanche “Culinair “ / 18 euro
Vers gedraaid vanilleroomijs / Slagroom / Chocoladetuile / Bladgoud / Valrhona chocolade
Glace vanille “minute” / Crème fraîche / Tuile chocolat / Feuille d’or / Chocolat Valrhona
Selectie van geafineerde kazen - Sélection de fromages afinées / 19 euro
Onze selectie van gerijpte kazen ism kaasmeester Van Tricht / Mostarda van aardbei
Gedroogde vruchten en noten
Notre selection de fromages de chez Maître affineur Van Tricht / Mostarda de fraises
Fruits secs et noix