Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.
Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.
Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend
MENU COOKING X-PERIENCE
( Menu per tafel )
23/02/2024 - 05/04/2024
FINGERFOOD
Signatuur : Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Kataïfi tartelette / Sardina Ramón Peña / Gel van groene appel
2x TEASERS
Luchtig hoeve-eitje / Gerookte oosterdescheldepaling / Algen poeder
Puy Linzen / Chorizo Picante / Manzanilla olijven
YELLOW FIN TUNA
Sashimi van Geelvin tonijn / Sushirijst met gekonfijte gember / Kroepoek furikake
Red meat radish / Tomasu sweet soy
( Supplement 10 gr kaviaar imperial +20 euro )
WILDE ZEEBAARS
Op vel gebakken zeebaarsfilet / Baby corn met zeekraal / Soubise crème
Bouillon van geroosterde ui
KREEFT
Halve kreeftestaart op de teppan / Groene asperges / Gepofte kerstomaat
Emulsie met zachte Madras curry specerijen
JONGE DUIF
Gebakken filet van duif / Gekonfijte duivebil / Romanesco met beukezwam
Gebakken andoorn / Sausje van zwarte truffel
BLOEDSINAAS
Luchtig schuim van mascarpone en witte chocolade / Granita van bloedsinaasappel
Krokantje van tijmhoning
96 euro
Lisa's Wijnarrangement 44 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro ( ipv nagerecht 12 euro )
Voor zij die geen duif lusten kunnen we een alternatief aanbieden, indien u dit bij reservatie meld. Andere aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU TALENT & PASSIE
( Menu per tafel )
23/02/2024 - 05/04/2024
FINGERFOOD
Signatuur : Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Kataïfi tartelette / Sardina Ramón Peña / Gel van groene appel
2x TEASERS
Luchtig hoeve-eitje / Gerookte oosterdescheldepaling / Algen poeder
Puy Linzen / Chorizo Picante / Manzanilla olijven
YELLOW FIN TUNA
Sashimi van Geelvin tonijn / Sushirijst met gekonfijte gember / Kroepoek furikake
Red meat radish / Tomasu sweet soy
( Supplement 10 gr kaviaar imperial +20 euro )
WILDE ZEEBAARS
Op vel gebakken zeebaarsfilet / Baby corn met zeekraal / Soubise crème
Bouillon van geroosterde ui
JONGE DUIF
Gebakken filet van duif / Gekonfijte duivebil / Romanesco met beukezwam
Gebakken andoorn / Sausje van zwarte truffel
BLOEDSINAAS
Luchtig schuim van mascarpone en witte chocolade / Granita van bloedsinaasappel
Krokantje van tijmhoning
76 euro
Lisa's wijnarrangement 34 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
Voor zij die geen duif lusten kunnen we een alternatief aanbieden, indien u dit bij reservatie meld. Andere aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU LUNCH & DINER
( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )
FINGERFOOD
2xTEASERS
(suppl. 9 euro)
VOORGERECHT
HOOFDGERECHT
NAGERECHT
48 euro
Lisa's wijnarrangement 21 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 12 euro
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU SUNDAYS @ CULINAIR
( Bijkomend menu enkel op zondag bij vermelding bij de reservatie )
23/02/2024 - 05/04/2024
FINGERFOOD
Signatuur : Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Kataïfi tartelette / Sardina Ramón Peña / Gel van groene appel
2x TEASERS
Luchtig hoeve-eitje / Gerookte oosterdescheldepaling / Algen poeder
Puy Linzen / Chorizo Picante / Manzanilla olijven
WILDE ZEEBAARS
Op vel gebakken zeebaarsfilet / Baby corn met zeekraal / Soubise crème
Bouillon van geroosterde ui
PARELHOEN
Gebakken filet van parelhoen / Romanesco met beukezwam
Gebakken andoorn / Sausje van zwarte truffel
BLOEDSINAAS
Luchtig schuim van mascarpone en witte chocolade / Granita van bloedsinaasappel
Krokantje van tijmhoning
62 euro
Lisa's wijnarrangement 28 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden