Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.

Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.

Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend

MENU COOKING X-PERIENCE

( Menu per tafel )
 11/04/2025 - 06/06/2025 

FINGERFOOD
Sardine / Focaccia / Tomberry
Ganzelever / Sherry

2x TEASERS
Gerookte paling / Rode biet / Granny smith
Oester creuse / Gemarineerde komkommer / Leche de tigre

BELGISCHE ASPERGES
Witte asperges gemarineerd met kalamansi / Gravad Lax / Daslook
Kwartelei / Lentekrokantje

SCHELVIS
In de oven gegaarde schelvishaas / Gestoofde lamsoor met primeurerwtjes
Jus van kokkeltjes met limoen
( Supplement 10gr Impérial kaviaar + 22 euro )

LANGOUSTINE
Langoustine in kataifideeg / Gebrande jonge prei
Choron / Dragon

LAM
Gebakken lamskroon / Smaken uit het midden-oosten / Handgerolde couscous M’hamsa
Zwarte look crème / Lamsjus met chermoula-kruidenmengeling

RABARBER & AARDBEI
Gekonfijte rabarber / Rabarberbouillon / Aardbei
Sorbet van yoghurt met pepermunt

105 euro

Lisa's Wijnarrangement 50 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU TALENT & PASSIE

( Menu per tafel )
11/04/2025 - 06/06/2025 

FINGERFOOD
Sardine / Focaccia / Tomberry
Ganzelever / Sherry

2x TEASERS
Gerookte paling / Rode biet / Granny smith
Oester creuse / Gemarineerde komkommer / Leche de tigre

BELGISCHE ASPERGES
Witte asperges gemarineerd met kalamansi / Gravad Lax / Daslook
Kwartelei / Lentekrokantje

SCHELVIS
In de oven gegaarde schelvishaas / Gestoofde lamsoor met primeurerwtjes
Jus van kokkeltjes met limoen
( Supplement 10gr Impérial kaviaar + 22 euro )

LAM
Gebakken lamskroon / Smaken uit het midden-oosten / Handgerolde couscous M’hamsa
Zwarte look crème / Lamsjus met chermoula-kruidenmengeling

RABARBER & AARDBEI
Gekonfijte rabarber / Rabarberbouillon / Aardbei
Sorbet van yoghurt met pepermunt

80 euro

Lisa's Wijnarrangement 37 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU LUNCH & DINER

( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )

 

FINGERFOOD

2xTEASERS
(suppl. 9 euro)

VOORGERECHT

HOOFDGERECHT

NAGERECHT
 
52 euro

Lisa's wijnarrangement 24 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 13 euro

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU SUNDAYS @ CULINAIR

( Bijkomend menu enkel op zondag te vermelden bij de reservatie ) 

11/04/2025 - 06/06/2025 

FINGERFOOD
Sardine / Focaccia / Tomberry
Ganzelever / Sherry

2x TEASERS
Gerookte paling / Rode biet / Granny smith
Oester creuse / Gemarineerde komkommer / Leche de tigre

SCHELVIS
In de oven gegaarde schelvishaas / Gestoofde lamsoor met primeurerwtjes
Jus van kokkeltjes met limoen
( Supplement 10gr Impérial kaviaar + 22 euro )

LAM
Gebakken lamskroon / Smaken uit het midden-oosten / Handgerolde couscous M’hamsa
Zwarte look crème / Lamsjus met chermoula-kruidenmengeling

RABARBER & AARDBEI
Gekonfijte rabarber / Rabarberbouillon / Aardbei
Sorbet van yoghurt met pepermunt

67 euro

Lisa's Wijnarrangement 30 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden