Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.
Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.
Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend
MENU COOKING X-PERIENCE
( Menu per tafel )
10/11/2023 - 23/12/2023
FINGERFOOD
Signatuur : Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Pani puri / Espuma van ganzelever / Mangochutney
2x TEASERS
Bloedworst koud geserveerd / Tartaar van pompoen zoetzuur / Pompoenkrokantje
Ceviche van zeebaars / Guacamole / Leche del tigre
COQUILLE
Gebakken coquille / Gemarineerde & crème van aardpeer / Hazelnoot dorée
Dashi siroop met ponzu
PIETERMAN
Gebakken pietermanfilet / Kokkeltjes met gremolata / Gebakken jonge spinazie
Beurre blanc met waterkers
( Supplement 10 gr Oscietra kaviaar +20 euro )
EGG DELUXE
Hoeve ei gegaard op 63°C / Kort gebakken hoorn des overvloed met ibericoham
Consommé van ibericoham / Zwarte truffel aan tafel geraspt
HAAS
Kort gebakken hazerugfilet / Gebrande pastinaak / Gekarameliseerd witlof
Dauphine aardappel / Crumble van peperkoek / Wildjus met veenbessen
To share : Civet van haas
MANDARIJN
Luchtig schuim / Gemarineerd / Parfait
Gel / Meringue
95 euro
Lisa's Wijnarrangement 43 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro ( ipv nagerecht 12 euro )
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
Voor zij die geen haas lusten voorzien we een alternatief zonder supplement indien u ons dit op voorhand meedeelt
MENU TALENT & PASSIE
( Menu per tafel )
10/11/2023 - 23/12/2023
FINGERFOOD
Signatuur : Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Pani puri / Espuma van ganzelever / Mangochutney
2x TEASERS
Bloedworst koud geserveerd / Tartaar van pompoen zoetzuur / Pompoenkrokantje
Ceviche van zeebaars / Guacamole / Leche del tigre
COQUILLE
Gebakken coquille / Gemarineerde & crème van aardpeer / Hazelnoot dorée
Dashi siroop met ponzu
PIETERMAN
Gebakken pietermanfilet / Kokkeltjes met gremolata / Gebakken jonge spinazie
Beurre blanc met waterkers
( Supplement 10 gr Oscietra kaviaar +20 euro )
HAAS
Kort gebakken hazerugfilet / Gebrande pastinaak / Gekarameliseerd witlof
Dauphine aardappel / Crumble van peperkoek / Wildjus met veenbessen
To share : Civet van haas
MANDARIJN
Luchtig schuim / Gemarineerd / Parfait
Gel / Meringue
75 euro
Lisa's wijnarrangement 33 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
Voor zij die geen haas lusten voorzien we een alternatief zonder supplement indien u ons dit op voorhand meedeelt
MENU LUNCH & DINER
( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )
FINGERFOOD
2xTEASERS
(suppl. 8 euro)
VOORGERECHT
HOOFDGERECHT
NAGERECHT
47 euro
Lisa's wijnarrangement 20 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 12 euro
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU SUNDAYS @ CULINAIR
( Bijkomend menu enkel op zondag bij vermelding bij de reservatie )
10/11/2023 - 23/12/2023
FINGERFOOD
Signatuur : Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Pani puri / Espuma van ganzelever / Mangochutney
2x TEASERS
Bloedworst koud geserveerd / Tartaar van pompoen zoetzuur / Pompoenkrokantje
Ceviche van zeebaars / Guacamole / Leche del tigre
PIETERMAN
Gebakken pietermanfilet / Kokkeltjes met gremolata / Gebakken jonge spinazie
Beurre blanc met waterkers
( Supplement 10 gr Oscietra kaviaar +20 euro )
PARELHOEN
Gebakken suprème van parelhoen / Gebrande pastinaak / Gekarameliseerd witlof
Dauphine aardappel / Crumble van peperkoek / Roomsaus fine cognac
MANDARIJN
Luchtig schuim / Gemarineerd / Parfait
Gel / Meringue
61 euro
Lisa's wijnarrangement 28 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
DE KAART
Niet op zaterdag – max 4p
VOORBEELD
APETIZERS
2x Teasers / 10 euro pp
Preskop / Crème van pickels / Radijs / Gefruite prei
Zeeuwse platte oester °°°° / Sudachi ponzu dressing / Komkommerparels / Dille olie
Tête presée / Crème de piccalilly / Radis / Poireau frit
Huître plate de zélande °°°° / Vinaigrette sudachi ponzu / Pèrles de concombre / Huile d’aneth
Oesters / 25 euro
6 x Zeeuwse plate oester / Rode wijnazijn parels / Limoen
6 x Huître platte de zélande / Perles de vinaigre de vin rouge / Citron vert
STARTERS
Jamon Iberico / 28 euro
Iberische hammousse / Crème en poeder van erwten / Zwarte truffel
Mousse de jambon ibérique / Crème et poudre de petits pois / Truffe noire
Roodbaars – Sébaste / 31 euro
Op vel gebakken roodbaars / Gelakte paksoi / Wok van sojascheuten
Thaïse bouillon Tom Kha
Sébaste cuit sur sa peau / Paksoi laqué / Wok de jets de soja
Bouillon Thaï Tom Kha
Kreeft – Homard / 41 euro
Kreeftestaart uit de schaal en gebakken / Fiduéa nero con chorizo
Krokante puntpaprika / Jus van schaaldieren
Queue de homard décortiquée et poêlée / Fiduéa nero con chorizo
Poivron pointu croquant / Jus de crustacées
MAIN
Holstein / 45 euro
Dunne rundslende op de “Green Egg” / Beukezwam, gekonfijte sjalot en knolselder
Luchtige mousseline met dragonazijn
Contre filet de boeuf sur le “Green Egg” / Shimeiji, échalotte confit et céleri-rave
Mousseline au vinaigre d’estragon aérée
Zeetong – Sole / 52 euro
In de boter gebakken zeetong ( +/- 450gr ) / Seizoensgroentjes / Huisgesneden frietjes
Mayonnaise van chardonnay azijn
Sole façon meunière (+/- 450gr ) / Légumes de saison / PDT frites maison
Mayonnaise au vinaigre de chardonnay
SWEETS
Duindoornbes - Baies d’argousier / 14 euro
Mascarpone “Cheesecake” / Structuren van duindoornbes / Kruimeldeeg
“Cheesecake” au mascarpone / Structures de baies d’argousiers / Pâte friable
Dame Blanche “Culinair “ / 18 euro
Vers gedraaid vanilleroomijs / Slagroom / Chocoladetuile / Bladgoud / Valrhona chocolade
Glace vanille “minute” / Crème fraîche / Tuile chocolat / Feuille d’or / Chocolat Valrhona
Selectie van geafineerde kazen - Sélection de fromages afinées / 19 euro
Onze selectie van gerijpte kazen ism kaasmeester Van Tricht / Mostarda van aardbei
Gedroogde vruchten en noten
Notre selection de fromages de chez Maître affineur Van Tricht / Mostarda de fraises
Fruits secs et noix
KERSTDAG
25/12/2023 - 12h30
CHAMPAGNE
Verwelkoming met onze champagne Legras
Blanc de Blanc
FINGERFOOD & TEASERS
Canneloni van ierse krab / Komkommer / Gel van yuzu
Signatuur : Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Pani puri / Crème van boschampignons / Lardo di colonnata
Caessar Salad 2.0
Oester / Espuma / Wakamé
Gevogeltekroket / Crème van zwarte look
COQUILLE
Ceviche van coquille / Leche del tigre / Gebrande avocado
Hazelnoot dorée / Korianderolie
NOORDZEEVIS
In de oven gegaarde noordzeevis / Fideuà negra met edamame
Champagnemousseline / Oscietra kaviaar
HERTEFILET ROSSINI
Gebakken hertekalffilet / Gebakken eendelever / Sausje van zwarte truffel
Savooikool / Gekonfijte aardappel
PISTACHIO CHOCLAT
Vers gedraaid vanilleroomijs / Pana cotta van pistache / Chocoladecrumble
Spongecake pistache / Warme chocoladesaus
FRIANDS
Nespresso met huisbereide zoetigheden
Passende wijnen of dranken en water
170 euro
( wijzigingen aan dit menu zijn niet mogelijk )
OUDEJAAR ( VOLZET! )
31/12/2023 - 19u15
CHAMPAGNE
Verwelkoming met onze champagne Legras
Blanc de Blanc
FINGERFOOD & TEASERS
Canneloni van ierse krab / Komkommer / Gel van yuzu
Signatuur : Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Pani puri / Crème van boschampignons / Lardo di colonnata
Caessar Salad 2.0
Oester / Espuma / Wakamé
Gevogeltekroket / Crème van zwarte look
COQUILLE
Ceviche van coquille / Leche del tigre / Gebrande avocado
Hazelnoot dorée / Korianderolie
LANGOUSTINE
Gefruite langoustine in cataifi deeg / Gerookte oosterscheldepaling
Tartaar van rode biet / Soja mayonnaise
NOORDZEEVIS
In de oven gegaarde noordzeevis / Fideuà negra met edamame
Champagnemousseline / Oscietra kaviaar
HERTEFILET ROSSINI
Gebakken hertekalffilet / Gebakken eendelever / Sausje van zwarte truffel
Savooikool / Gekonfijte aardappel
PISTACHIO CHOCLAT
Vers gedraaid vanilleroomijs / Pana cotta van pistache / Chocoladecrumble
Spongecake pistache / Warme chocoladesaus
FRIANDS
Nespresso met huisbereide zoetigheden
Passende wijnen of dranken en water
200 euro
( wijzigingen aan dit menu zijn niet mogelijk )
NIEUWJAAR
01/01/2024 - 12h30
CHAMPAGNE
Verwelkoming met onze champagne Legras
Blanc de Blanc
FINGERFOOD & TEASERS
Canneloni van ierse krab / Komkommer / Gel van yuzu
Signatuur : Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
Pani puri / Crème van boschampignons / Lardo di colonnata
Caessar Salad 2.0
Oester / Espuma / Wakamé
Gevogeltekroket / Crème van zwarte look
COQUILLE
Ceviche van coquille / Leche del tigre / Gebrande avocado
Hazelnoot dorée / Korianderolie
NOORDZEEVIS
In de oven gegaarde noordzeevis / Fideuà negra met edamame
Champagnemousseline / Oscietra kaviaar
HERTEFILET ROSSINI
Gebakken hertekalffilet / Gebakken eendelever / Sausje van zwarte truffel
Savooikool / Gekonfijte aardappel
PISTACHIO CHOCLAT
Vers gedraaid vanilleroomijs / Pana cotta van pistache / Chocoladecrumble
Spongecake pistache / Warme chocoladesaus
FRIANDS
Nespresso met huisbereide zoetigheden
Passende wijnen of dranken en water
170 euro
( wijzigingen aan dit menu zijn niet mogelijk )
CULINAIR @ HOME
24-25-31/12/2023
1/1/2024
TEASERS
Canneloni van ierse krab / Komkommer / Gel van yuzu
Blini / Gerookte zalm / Zure room / Oscietra kaviaar
Caessar Salad 2.0
OOSTERSCHELDEPALING
Gerookte oosterscheldepaling / Bonbon van ganzelever
Quinoa salade met pompoen / Gel van rode biet
NOORDZEEVIS
In de oven gegaarde noordzeevis / Edamame / Beurre blanc met zalmeitjes
Zeevenkel / Krokantje van inktvisinkt
HERTEKALF
Gebakken hertekalffilet / Savooikool / Gekonfijte aardappel
Jonge pastinaak / Sausje van zwarte truffel
SWEET
Cremeux van bittere chocolade / Bavarois van pasievrucht / Gel van passievrucht
Krokantje van chocolade / Fizzy Choc
85 euro
Aangeleverd met een bereidingsfiche
Koude gerechten gedresseerd op porseleinen borden om terug te brengen
( indien wegwerp, gelieve dit dan te melden )
Pimp dit menu met onze aanvullende suggesties die u vindt wanneer u ons menu hieronder wenst te bestellen !