Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.

Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.

Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend

MENU COOKING X-PERIENCE

( Menu per tafel )
 26/09/2025 - 07/11/2025 

FINGERFOOD
Canneloni komkommer / Ierse krab / Fluid gel yuzu
Shot van helder tomatenwater “ On the rocks”

2x TEASERS
Caesar salad 2.0
Tartaar van rivierkreeft / Guacamole / Gepofte boekweit

CEVICHE
Corvina / Tijgermelk / Edamame met hijiki
Micro leafs / Gezouten cashew noten

PLADIJS
Gebakken pladijsfilet / Handgepelde noordzeegarnalen / Zeekraal
Dooierzwam / Roomsaus met vadouvan kruiden
( Supplement 10gr Impérial kaviaar + 22 euro )

KALFSZWEZERIK
Gebakken kalfszwezerik “à la minute gerookt”
Butternut / Kalfsjus met espresso

SOLOMILLO IBERICO
Gebakken spaans varkenshaasje / Artisjok barigoule / Crumble zwarte olijf
Saus vierge / Jus met rozemarijn

DAME PISTACHE
Pistacheroomijs / Krokantje van chocolade / Vanillebavarois
Warme chocoladesaus

106 euro

Lisa's Wijnarrangement 51 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU TALENT & PASSIE

( Menu per tafel )
26/09/2025 - 07/11/2025 

FINGERFOOD
Canneloni komkommer / Ierse krab / Fluid gel yuzu
Shot van helder tomatenwater “ On the rocks”

2x TEASERS
Caesar salad 2.0
Tartaar van rivierkreeft / Guacamole / Gepofte boekweit

CEVICHE
Corvina / Tijgermelk / Edamame met hijiki
Micro leafs / Gezouten cashew noten

PLADIJS
Gebakken pladijsfilet / Handgepelde noordzeegarnalen / Zeekraal
Dooierzwam / Roomsaus met vadouvan kruiden
( Supplement 10gr Impérial kaviaar + 22 euro )

SOLOMILLO IBERICO
Gebakken spaans varkenshaasje / Artisjok barigoule / Crumble zwarte olijf
Saus vierge / Jus met rozemarijn

DAME PISTACHE
Pistacheroomijs / Krokantje van chocolade / Vanillebavarois
Warme chocoladesaus

81 euro

Lisa's Wijnarrangement 38 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU LUNCH & DINER

( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )

 

FINGERFOOD

2xTEASERS
(suppl. 9 euro)

VOORGERECHT

HOOFDGERECHT

NAGERECHT
 
53 euro

Lisa's wijnarrangement 25 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 13 euro

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU SUNDAYS @ CULINAIR

( Bijkomend menu enkel op zondag te vermelden bij de reservatie ) 

26/09/2025 - 07/11/2025 

FINGERFOOD
Canneloni komkommer / Ierse krab / Fluid gel yuzu
Shot van helder tomatenwater “ On the rocks”

2x TEASERS
Caesar salad 2.0
Tartaar van rivierkreeft / Guacamole / Gepofte boekweit

PLADIJS
Gebakken pladijsfilet / Handgepelde noordzeegarnalen / Zeekraal
Dooierzwam / Roomsaus met vadouvan kruiden
( Supplement 10gr Impérial kaviaar + 22 euro )

SOLOMILLO IBERICO
Gebakken spaans varkenshaasje / Artisjok barigoule / Crumble zwarte olijf
Saus vierge / Jus met rozemarijn

DAME PISTACHE
Pistacheroomijs / Krokantje van chocolade / Vanillebavarois
Warme chocoladesaus

68 euro

Lisa's Wijnarrangement 31 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

KERSTDAG 2025

Donderdag 25 december – aanvang 12u30

 

CHAMPAGNE
Verwelkoming met onze Champagne Henriot Brut Souverain

FINGERFOOD & TEASERS
Canneloni van Ierse krab • Komkommer • Gel van kalamansi
Oysri-oester • Groene selder • Espuma van oestersap • Algenpoeder
Kroket van pulled porc • Opgelegd mosterdzaad • Crème van pickles
Gerookt Holstein • Crème van oude mimolette • Microgreens
Sashimi van Mowi-zalm • Sushirijst • Furikake

COQUILLE
Op de teppanyaki gebakken coquille • Fideuà nero • Edamame & zeekraal
Beurre blanc met Noilly Prat • Prei-olie

GRIET
Gebakken grietfilet • Risotto met scamorza • Krokante prosciutto
Velouté van hokkaido

HERT
Gebakken hertfilet • Gebakken ganzenlever • Kervelwortel • Savooi
Boschampignons • Pommes Dauphine • Wildjus met zwarte truffel

KWEEPEER
Compote & gel van kweepeer • Panna cotta van gezouten karamel • Marsepein
Crumbel • Amandelroomijs

FRIANDS
Nespresso met huisbereide zoetigheden

 

180 euro per persoon
Inclusief aangepaste wijnen, dranken en water
(Wijzigingen aan dit menu zijn niet mogelijk)

OUDEJAAR 2025

Woensdag 31 december – aanvang 19u30

 

CHAMPAGNE
Verwelkoming met onze Champagne Henriot Brut Souterrain

FINGERFOOD & TEASERS
Canneloni van Ierse krab • Komkommer • Gel van kalamansi
Oysri-oester • Groene selder • Espuma van oestersap • Algenpoeder
Kroket van pulled porc • Opgelegd mosterdzaad • Crème van pickles
Gerookt Holstein • Crème van oude mimolette • Microgreens
Sashimi van Mowi-zalm • Sushirijst • Furikake

LANGOUSTINE
Langoustinestaart in kataifi • Tartaar van rode biet & granny smith
Ponzu-mayonaise

COQUILLE
Op de teppanyaki gebakken coquille • Fideuà nero • Edamame & zeekraal
Beurre blanc met Noilly Prat • Prei-olie

GRIET
Gebakken grietfilet • Risotto met scamorza • Krokante prosciutto
Velouté van hokkaido

HERT
Gebakken hertfilet • Gebakken ganzenlever • Kervelwortel • Savooi
Boschampignons • Pommes Dauphine • Wildjus met zwarte truffel

KWEEPEER
Compote & gel van kweepeer • Panna cotta van gezouten karamel • Marsepein
Crumbel • Amandelroomijs

FRIANDS
Nespresso met huisbereide zoetigheden

CHAMPAGNE
Glaasje Champagne Legras Blanc de Blancs
als toast op het nieuwe jaar

 

210 euro per persoon
Inclusief aangepaste wijnen, dranken en water
(Wijzigingen aan dit menu zijn niet mogelijk)

 

NIEUWJAARSDAG 2026

Donderdag 01 januari – aanvang 12u30

 

CHAMPAGNE
Verwelkoming met onze Champagne Henriot Brut Souverain

FINGERFOOD & TEASERS
Canneloni van Ierse krab • Komkommer • Gel van kalamansi
Oysri-oester • Groene selder • Espuma van oestersap • Algenpoeder
Kroket van pulled porc • Opgelegd mosterdzaad • Crème van pickles
Gerookt Holstein • Crème van oude mimolette • Microgreens
Sashimi van Mowi-zalm • Sushirijst • Furikake

COQUILLE
Op de teppanyaki gebakken coquille • Fideuà nero • Edamame & zeekraal
Beurre blanc met Noilly Prat • Prei-olie

GRIET
Gebakken grietfilet • Risotto met scamorza • Krokante prosciutto
Velouté van hokkaido

HERT
Gebakken hertfilet • Gebakken ganzenlever • Kervelwortel • Savooi
Boschampignons • Pommes Dauphine • Wildjus met zwarte truffel

KWEEPEER
Compote & gel van kweepeer • Panna cotta van gezouten karamel • Marsepein
Crumbel • Amandelroomijs

FRIANDS
Nespresso met huisbereide zoetigheden

 

180 euro per persoon
Inclusief aangepaste wijnen, dranken en water
(Wijzigingen aan dit menu zijn niet mogelijk)

CULINAIR @ HOME

24•25•31 december 2025
01 januari 2026

TEASERS
Canneloni van Ierse krab • Komkommer • Gel van kalamansi
Gerookt Holstein • Crème van oude mimolette • Microgreens
Sashimi van Mowi-zalm • Sushirijst • Furikake

SALADE FOLLE
Canadese gekookte kreeft • Ganzeleverterrine • Tonijntartaar
Edamame met hijiki • Eikebladsla • Ponzumayonaise

GRIET
Gebakken grietfilet • Risotto met scamorza • Krokante prosciutto
Velouté van hokkaido

HERT
Gebakken hertfilet • Kervelwortel • Savooi • Boschampignons
Dauphinoise aardappel • Wildjus met zwarte truffel

KWEEPEER
Compote & gel van kweepeer • Panna cotta van gezouten karamel • Marsepein
Crumbel • Amandelroomijs

 

90 euro per persoon

(Wijzigingen aan dit menu zijn niet mogelijk)

Aangeleverd met een bereidingsfiche
Koude gerechten gedresseerd op porseleinen borden om terug te brengen
( indien wegwerp, gelieve dit dan te melden )

Pimp dit menu met onze aanvullende suggesties die u vindt wanneer u ons menu hieronder wenst te bestellen !

BESTEL HIER