Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.
Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.
Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend
MENU COOKING X-PERIENCE
( Menu per tafel )
06/06/2025 - 25/07/2025
FINGERFOOD
Cracker / Dip van tzatziki met manzanilla olijf
Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
2x TEASERS
Tartaar van blauwvintonijn / Sorbet van wasabi / Dashi
Cannelloni van gerookte eendeborst / Geroosterde dennenpit / Mango chutney
NOORDZEE KRAB
Noordzee krab met mayonaise van gepekelde tomaat / Komkommerjus met Hendrick’s gin
Gel van kalamansi / Tomberry tomaat
POULPO
Gepocheerde poulpo / Paëlla met chorizo / Zeeuws mosselen
Schaaldierenemulsie
TARBOT
Gestoomde tarbot / Stoofpotje van asperges en tuinbonen
Champagnemousseline
HOLSTEIN RUND
Filet van Holstein op de BBQ / Gebakken ganzenlever / Aardappelpuree met fijne kruiden
Jonge spinazie met ponzu / Coleslaw / Périgeuxsaus
KERSEN
Jubileumkersen / Vanilleroomijs / Opgeklopte room / Amandel
Luchtige cake van kersen / Kersensorbet / Amarenakrokantje
105 euro
Supplement 10gr Impérial kaviaar + 22 euro
Lisa's Wijnarrangement 50 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU TALENT & PASSIE
( Menu per tafel )
06/06/2025 - 25/07/2025
FINGERFOOD
Cracker / Dip van tzatziki met manzanilla olijf
Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
2x TEASERS
Tartaar van blauwvintonijn / Sorbet van wasabi / Dashi
Cannelloni van gerookte eendeborst / Geroosterde dennenpit / Mango chutney
NOORDZEE KRAB
Noordzee krab met mayonaise van gepekelde tomaat / Komkommerjus met Hendrick’s gin
Gel van kalamansi / Tomberry tomaat
POULPO
Gepocheerde poulpo / Paëlla met chorizo / Zeeuws mosselen
Schaaldierenemulsie
HOLSTEIN RUND
Filet van Holstein op de BBQ / Gebakken ganzenlever / Aardappelpuree met fijne kruiden
Jonge spinazie met ponzu / Coleslaw / Périgeuxsaus
KERSEN
Jubileumkersen / Vanilleroomijs / Opgeklopte room / Amandel
Luchtige cake van kersen / Kersensorbet / Amarenakrokantje
80 euro
Supplement 10gr Impérial kaviaar + 22 euro
Lisa's Wijnarrangement 37 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU LUNCH & DINER
( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )
FINGERFOOD
2xTEASERS
(suppl. 9 euro)
VOORGERECHT
HOOFDGERECHT
NAGERECHT
52 euro
Lisa's wijnarrangement 24 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 13 euro
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU SUNDAYS @ CULINAIR
( Bijkomend menu enkel op zondag te vermelden bij de reservatie )
06/06/2025 - 25/07/2025
FINGERFOOD
Cracker / Dip van tzatziki met manzanilla olijf
Pan saplao negro / Crème van oude mimolette
2x TEASERS
Tartaar van blauwvintonijn / Sorbet van wasabi / Dashi
Cannelloni van gerookte eendeborst / Geroosterde dennenpit / Mango chutney
POULPO
Gepocheerde poulpo / Paëlla met chorizo / Zeeuws mosselen
Schaaldierenemulsie
HOLSTEIN RUND
Filet van Holstein op de BBQ / Gebakken ganzenlever / Aardappelpuree met fijne kruiden
Jonge spinazie met ponzu / Coleslaw / Périgeuxsaus
KERSEN
Jubileumkersen / Vanilleroomijs / Opgeklopte room / Amandel
Luchtige cake van kersen / Kersensorbet / Amarenakrokantje
67 euro
Lisa's Wijnarrangement 30 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 17 euro ( ipv nagerecht 13 euro )
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden