Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.
Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.
Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend
MENU COOKING X-PERIENCE
( Menu per tafel )
FINGERFOOD
Cannelloni van ierse krab / Komkommer / Gel van yuzu
Komijncracker / Baba ganoush
2x TEASERS
Shot van gaspachio / Kroepoek met handgepelde grijze garnaal
Rode biet structuren / Schotse zalm “label rouge” / Kanzi
HOLSTEIN RUND
Gerookte holstein dun gesneden / Foccacia crostini / Gepekelde groentjes
Truffelmayonaise
PLADIJS
Gebakken pladijsfilet / Zeeuwse mossselen / Lamsoor
Thaïse groene curry
KREEFT
Gebakken kreeftestaart / Karnemelkstampers / Gebrande jonge ui
Emuslie van kreeft
KWARTELS
Gebakken kwartefilets / Butternnut crème & zoetzuur / Bimi & roodlof
Sausje met jonge tijm
PISTACHIO CHOCLAT
Vers gedraaid vanilleroomijs / Pana cotta van pistache / Chocoladecrumble
Spongecake pistache / Warme chocoladesaus
95 euro
Lisa's Wijnarrangement 43 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro ( ipv nagerecht 12 euro )
( 22/09/2023 - 09/11/2023 )
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU TALENT & PASSIE
( Menu per tafel )
FINGERFOOD
Cannelloni van ierse krab / Komkommer / Gel van yuzu
Komijncracker / Baba ganoush
2x TEASERS
Shot van gaspachio / Kroepoek met handgepelde grijze garnaal
Rode biet structuren / Schotse zalm “label rouge” / Kanai
HOLSTEIN RUND
Gerookte holstein dun gesneden / Foccacia crostini / Gepekelde groentjes
Truffelmayonaise
PLADIJS
Gebakken pladijsfilet / Zeeuwse mossselen / Lamsoor
Thaïse groene curry
KWARTELS
Gebakken kwartefilets / Butternnut crème & zoetzuur / Bimi & roodlof
Sausje met jonge tijm
PISTACHIO CHOCLAT
Vers gedraaid vanilleroomijs / Pana cotta van pistache / Chocoladecrumble
Spongecake pistache / Warme chocoladesaus
75 euro
Lisa's wijnarrangement 33 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
( 22/09/2023 - 09/11/2023 )
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU LUNCH & DINER
( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )
FINGERFOOD
2xTEASERS
(suppl. 8 euro)
VOORGERECHT
HOOFDGERECHT
NAGERECHT
47 euro
Lisa's wijnarrangement 20 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 12 euro
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
MENU SUNDAYS @ CULINAIR
( Bijkomend menu enkel op zondag bij vermelding bij de reservatie )
FINGERFOOD
Cannelloni van ierse krab / Komkommer / Gel van yuzu
Komijncracker / Baba ganoush
2x TEASERS
Shot van gaspachio / Kroepoek met handgepelde grijze garnaal
Rode biet structuren / Schotse zalm “label rouge” / Kanai
PLADIJS
Gebakken pladijsfilet / Zeeuwse mossselen / Lamsoor
Thaïse groene curry
KWARTELS
Gebakken kwartefilets / Butternnut crème & zoetzuur / Bimi & roodlof
Sausje met jonge tijm
PISTACHIO CHOCLAT
Vers gedraaid vanilleroomijs / Pana cotta van pistache / Chocoladecrumble
Spongecake pistache / Warme chocoladesaus
61 euro
Lisa's wijnarrangement 28 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
(.22/09/2023 - 09/11/2023 )
Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden
DE KAART
Niet op zaterdag – max 4p
VOORBEELD
APETIZERS
2x Teasers / 10 euro pp
Preskop / Crème van pickels / Radijs / Gefruite prei
Zeeuwse platte oester °°°° / Sudachi ponzu dressing / Komkommerparels / Dille olie
Tête presée / Crème de piccalilly / Radis / Poireau frit
Huître plate de zélande °°°° / Vinaigrette sudachi ponzu / Pèrles de concombre / Huile d’aneth
Oesters / 25 euro
6 x Zeeuwse plate oester / Rode wijnazijn parels / Limoen
6 x Huître platte de zélande / Perles de vinaigre de vin rouge / Citron vert
STARTERS
Jamon Iberico / 28 euro
Iberische hammousse / Crème en poeder van erwten / Zwarte truffel
Mousse de jambon ibérique / Crème et poudre de petits pois / Truffe noire
Roodbaars – Sébaste / 31 euro
Op vel gebakken roodbaars / Gelakte paksoi / Wok van sojascheuten
Thaïse bouillon Tom Kha
Sébaste cuit sur sa peau / Paksoi laqué / Wok de jets de soja
Bouillon Thaï Tom Kha
Kreeft – Homard / 41 euro
Kreeftestaart uit de schaal en gebakken / Fiduéa nero con chorizo
Krokante puntpaprika / Jus van schaaldieren
Queue de homard décortiquée et poêlée / Fiduéa nero con chorizo
Poivron pointu croquant / Jus de crustacées
MAIN
Holstein / 45 euro
Dunne rundslende op de “Green Egg” / Beukezwam, gekonfijte sjalot en knolselder
Luchtige mousseline met dragonazijn
Contre filet de boeuf sur le “Green Egg” / Shimeiji, échalotte confit et céleri-rave
Mousseline au vinaigre d’estragon aérée
Zeetong – Sole / 52 euro
In de boter gebakken zeetong ( +/- 450gr ) / Seizoensgroentjes / Huisgesneden frietjes
Mayonnaise van chardonnay azijn
Sole façon meunière (+/- 450gr ) / Légumes de saison / PDT frites maison
Mayonnaise au vinaigre de chardonnay
SWEETS
Duindoornbes - Baies d’argousier / 14 euro
Mascarpone “Cheesecake” / Structuren van duindoornbes / Kruimeldeeg
“Cheesecake” au mascarpone / Structures de baies d’argousiers / Pâte friable
Dame Blanche “Culinair “ / 18 euro
Vers gedraaid vanilleroomijs / Slagroom / Chocoladetuile / Bladgoud / Valrhona chocolade
Glace vanille “minute” / Crème fraîche / Tuile chocolat / Feuille d’or / Chocolat Valrhona
Selectie van geafineerde kazen - Sélection de fromages afinées / 19 euro
Onze selectie van gerijpte kazen ism kaasmeester Van Tricht / Mostarda van aardbei
Gedroogde vruchten en noten
Notre selection de fromages de chez Maître affineur Van Tricht / Mostarda de fraises
Fruits secs et noix
KERSTDAG
25/12/2023 - 12h30
OUDEJAAR
31/12/2023 - 19u15
NIEUWJAAR
01/01/2024 - 12h30
CULINAIR @ HOME
24-25-31/12/2023
1/1/2024