Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.

Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.

Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend

MENU COOKING X-PERIENCE

( Menu per tafel )

 

FINGERFOOD
 Cracker met ras el hanout / Humus van kikkererwt en tahin
Pan saplao negro / Crème van oude mimolette

2x TEASERS
Preskop / Crème van pickels / Radijs / Gefruite prei
Zeeuwse platte oester °°°° / Sudachi ponzu dressing / Komkommerparels / Dille olie

JAMON IBERICO
Iberische hammousse / Crème en poeder van erwten / Zwarte truffel

ROODBAARS
Op vel gebakken roodbaars / Gelakte paksoi / Wok van sojascheuten
Thaïse bouillon Tom Kha

KREEFT
Kreeftestaart uit de schaal en gebakken / Fiduéa nero con chorizo
Krokante puntpaprika / Jus van schaaldieren 

HOLSTEIN
Dunne rundslende op de “Green Egg” / Beukezwam, gekonfijte sjalot en knolselder
Luchtige mousseline met dragonazijn 

DUINDOORNBES
Mascarpone  “Cheesecake” / Structuren van duindoornbes / Kruimeldeeg

 

90 euro

Lisa's Wijnarrangement 42 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro ( ipv nagerecht 12 euro )

(24/02/2023 - 07/04/2023 )

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU TALENT & PASSIE

( Menu per tafel )

 

FINGERFOOD
 Cracker met ras el hanout / Humus van kikkererwt en tahin
Pan saplao negro / Crème van oude mimolette

2x TEASERS
Preskop / Crème van pickels / Radijs / Gefruite prei
Zeeuwse platte oester °°°° / Sudachi ponzu dressing / Komkommerparels / Dille olie

JAMON IBERICO
Iberische hammousse / Crème en poeder van erwten / Zwarte truffel

ROODBAARS
Op vel gebakken roodbaars / Gelakte paksoi / Wok van sojascheuten
Thaïse bouillon Tom Kha

HOLSTEIN
Dunne rundslende op de “Green Egg” / Beukezwam, gekonfijte sjalot en knolselder
Luchtige mousseline met dragonazijn 

DUINDOORNBES
Mascarpone  “Cheesecake” / Structuren van duindoornbes / Kruimeldeeg

 

71 euro

Lisa's wijnarrangement 32 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro

(24/02/2023 - 07/04/2023 )

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

 

MENU LUNCH & DINER

( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )

 

FINGERFOOD

2xTEASERS
(suppl. 8 euro)

VOORGERECHT

HOOFDGERECHT

NAGERECHT
 
45 euro

Lisa's wijnarrangement 20 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 12 euro

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU SUNDAYS @ CULINAIR

( Bijkomend menu enkel op zondag bij vermelding bij de reservatie )

 

FINGERFOOD
 Cracker met ras el hanout / Humus van kikkererwt en tahin
Pan saplao negro / Crème van oude mimolette

2x TEASERS
Preskop / Crème van pickels / Radijs / Gefruite prei
Zeeuwse platte oester °°°° / Sudachi ponzu dressing / Komkommerparels / Dille olie

ROODBAARS
Op vel gebakken roodbaars / Gelakte paksoi / Wok van sojascheuten
Thaïse bouillon Tom Kha

HOLSTEIN
Dunne rundslende op de “Green Egg” / Beukezwam, gekonfijte sjalot en knolselder
Luchtige mousseline met dragonazijn 

DUINDOORNBES
Mascarpone  “Cheesecake” / Structuren van duindoornbes / Kruimeldeeg

 

58 euro

Lisa's wijnarrangement 27 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro

(24/02/2023 - 07/04/2023 )

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

DE KAART

Niet op zaterdag – max 4p

VOORBEELD

 

APETIZERS

2x Teasers / 10 euro pp
Preskop / Crème van pickels / Radijs / Gefruite prei
Zeeuwse platte oester °°°° / Sudachi ponzu dressing / Komkommerparels / Dille olie
Tête presée / Crème de piccalilly / Radis / Poireau frit
Huître plate de zélande °°°° / Vinaigrette sudachi ponzu / Pèrles de concombre / Huile d’aneth

 

Oesters / 25 euro
6 x Zeeuwse plate oester / Rode wijnazijn parels / Limoen
6 x Huître platte de zélande / Perles de vinaigre de vin rouge / Citron vert

 

STARTERS

Jamon Iberico / 28 euro
Iberische hammousse / Crème en poeder van erwten / Zwarte truffel
Mousse de jambon ibérique / Crème et poudre de petits pois / Truffe noire

 

Roodbaars – Sébaste / 31 euro
Op vel gebakken roodbaars / Gelakte paksoi / Wok van sojascheuten
Thaïse bouillon Tom Kha
Sébaste cuit sur sa peau / Paksoi laqué / Wok de jets de soja
Bouillon Thaï Tom Kha

 

Kreeft – Homard / 41 euro
Kreeftestaart uit de schaal en gebakken / Fiduéa nero con chorizo
Krokante puntpaprika / Jus van schaaldieren
Queue de homard décortiquée et poêlée / Fiduéa nero con chorizo
Poivron pointu croquant / Jus de crustacées

 

MAIN

Holstein / 45 euro
Dunne rundslende op de “Green Egg” / Beukezwam, gekonfijte sjalot en knolselder
Luchtige mousseline met dragonazijn
Contre filet de boeuf sur le “Green Egg” / Shimeiji, échalotte confit et céleri-rave
Mousseline au vinaigre d’estragon aérée

 

Zeetong – Sole / 52 euro
In de boter gebakken zeetong ( +/- 450gr ) / Seizoensgroentjes / Huisgesneden frietjes
Mayonnaise van chardonnay azijn
Sole façon meunière (+/- 450gr ) / Légumes de saison / PDT frites maison
Mayonnaise au vinaigre de chardonnay

 

SWEETS

Duindoornbes - Baies d’argousier / 14 euro
Mascarpone  “Cheesecake” / Structuren van duindoornbes / Kruimeldeeg
“Cheesecake” au mascarpone / Structures de baies d’argousiers / Pâte friable

 

Dame Blanche “Culinair “ / 18 euro
Vers gedraaid vanilleroomijs / Slagroom / Chocoladetuile / Bladgoud / Valrhona chocolade
Glace vanille “minute” / Crème fraîche / Tuile chocolat / Feuille d’or / Chocolat Valrhona

 

Selectie van geafineerde kazen - Sélection de fromages afinées / 19 euro
Onze selectie van gerijpte kazen ism kaasmeester Van Tricht / Mostarda van aardbei
Gedroogde vruchten en noten
Notre selection de fromages de chez Maître affineur Van Tricht / Mostarda de fraises
Fruits secs et noix