Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen.

Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.

Onze menus zijn doordacht en vragen veel voorbereiding, voor wijzigingen hieraan die niet allergie gerelateerd zijn kan een supplement worden aangerekend, voor allergieën die niet op voorhand werden meegedeeld kan eveneens een supplement worden aangerekend

MENU COOKING X-PERIENCE

( Menu per tafel )
 24/05/2024 - 05/07/2024 

FINGERFOOD
Cracker van grana padano / Guacamole met chili en granaatappel
Cigarillo van briquedeeg / Mousse van pata negra 

2x TEASERS
Tartaar van Schotse zalm / Tijgermelk / Zalmeitjes
Oysri oester / Gepekelde komkommer / Ponzu 

LANGOUSTINE
Carpaccio van langoustine / Gel van duindoornbes / Gepoft boekweit / Zeekraal
( Supplement 10 gr Caviar imperial +20 euro ) 

ZEEBARBEEL
Zeebarbeel op de teppanyaki / Gebakken venkel / Kroketje van grijze garnaal
Bouchots / Jus zoals een bouillabaise 

KALFSZWEZERIK
In panko gefruite kalfszwezerik / Gegrilde asperge / Sausje van morieljes 

SOLOMILLO IBERICO
Solomillo iberico / Tuinboon met chorizo / Gebakken eryngii
Dauphine aardappel / Bordelaise 

AARDBEIEN
4 x aardbeien : Gemarineerd / Schuimpjes / Gel / Sorbet
Pana cotta van passievrucht

99 euro

Lisa's Wijnarrangement 44 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro ( ipv nagerecht 12 euro )

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

 

 

MENU TALENT & PASSIE

( Menu per tafel )
 24/05/2024 - 05/07/2024 

FINGERFOOD
Cracker van grana padano / Guacamole met chili en granaatappel
Cigarillo van briquedeeg / Mousse van pata negra 

2x TEASERS
Tartaar van Schotse zalm / Tijgermelk / Zalmeitjes
Oysri oester / Gepekelde komkommer / Ponzu 

LANGOUSTINE
Carpaccio van langoustine / Gel van duindoornbes / Gepoft boekweit / Zeekraal
( Supplement 10 gr Caviar imperial +20 euro ) 

ZEEBARBEEL
Zeebarbeel op de teppanyaki / Gebakken venkel / Kroketje van grijze garnaal
Bouchots / Jus zoals een bouillabaise 

SOLOMILLO IBERICO
Solomillo iberico / Tuinboon met chorizo / Gebakken eryngii
Dauphine aardappel / Bordelaise 

AARDBEIEN
4 x aardbeien : Gemarineerd / Schuimpjes / Gel / Sorbet
Pana cotta van passievrucht

78 euro

Lisa's Wijnarrangement 34 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro ( ipv nagerecht 12 euro )

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU LUNCH & DINER

( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )

 

FINGERFOOD

2xTEASERS
(suppl. 9 euro)

VOORGERECHT

HOOFDGERECHT

NAGERECHT
 
49 euro

Lisa's wijnarrangement 21 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 12 euro

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden

MENU SUNDAYS @ CULINAIR

( Menu per tafel )
 24/05/2024 - 05/07/2024 

FINGERFOOD
Cracker van grana padano / Guacamole met chili en granaatappel
Cigarillo van briquedeeg / Mousse van pata negra 

2x TEASERS
Tartaar van Schotse zalm / Tijgermelk / Zalmeitjes
Oysri oester / Gepekelde komkommer / Ponzu 

ZEEBARBEEL
Zeebarbeel op de teppanyaki / Gebakken venkel / Kroketje van grijze garnaal
Bouchots / Jus zoals een bouillabaise 

SOLOMILLO IBERICO
Solomillo iberico / Tuinboon met chorizo / Gebakken eryngii
Dauphine aardappel / Bordelaise 

AARDBEIEN
4 x aardbeien : Gemarineerd / Schuimpjes / Gel / Sorbet
Pana cotta van passievrucht

64 euro

Lisa's Wijnarrangement 28 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 16 euro ( ipv nagerecht 12 euro )

 

Aanpassingen aan het menu kunnen aangerekend worden