Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen. Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.
TALENT & PASSIE
( Menu per tafel )
FINGERFOOD
Wafeltje met gerookte sprot / Mayo met Madras curry
Pan Saplao Negro / Crème van oude mimolette
2X TEASERS
Ceviche van goudbrasem / Granaatappel / Dulce del tigre
Canneloni van eendelever / Gerookte eendeborst / Gel van duindoornbes
VITELLO TONNATO
Langzaam gegaard kalfsgebraad / Koningskapper / Sablé met leccino olijven
Opgelegde mosterdzaadjes / Crème van tonijn
ZONNEVIS
Gebakken zonnevis / Asperge & tuinbonen / Amandelroom
Daslookolie
LAM
Lamsfilet met chermoula kruiden / Baba ganoush / M’hamsa couscous
Lamsjus
RABARBER vs AARDBEI
Rabarber gekonfijt en als espuma / Tartaar en gel van aardbei met ijzerkruid
Yoghurtsorbet
67 euro
Wijnarrangement 30 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 15 euro
( 08/04/2022 – 19/05/2022 )
( Menu per tafel )
FINGERFOOD
Wafeltje met gerookte sprot / Mayo met Madras curry
Pan Saplao Negro / Crème van oude mimolette
2X TEASERS
Ceviche van goudbrasem / Granaatappel / Dulce del tigre
Canneloni van eendelever / Gerookte eendeborst / Gel van duindoornbes
VITELLO TONNATO
Langzaam gegaard kalfsgebraad / Koningskapper / Sablé met leccino olijven
Opgelegde mosterdzaadjes / Crème van tonijn
ZONNEVIS
Gebakken zonnevis / Asperge & tuinbonen / Amandelroom
Daslookolie
LAM
Lamsfilet met chermoula kruiden / Baba ganoush / M’hamsa couscous
Lamsjus
RABARBER vs AARDBEI
Rabarber gekonfijt en als espuma / Tartaar en gel van aardbei met ijzerkruid
Yoghurtsorbet
67 euro
Wijnarrangement 30 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 15 euro
( 08/04/2022 – 19/05/2022 )