Afhaalmenu
24-25-26-31/12/2021
01-02/01/2022
2 x Fingerfood
Creatieve culinaire verwelkoming
Teaser
( Voor bij het aperitief )
Gemarineerde Sint Jacobsvrucht / Gepekelde groentjes
Belgische oscietra kaviaar
Gerookte paling
Gerookte palingfilet / Bavarois van paling / Graved lax
Edamame & hijiki / Filokrokantjes / Sojamayonaise
Griet
Gebakken grietfilet / Risotto met parmezaan
Zeekraal en tomaat / Kroepoek van inktvis
Bisque van grijze garnalen
Hertekalf
Gebakken filet van hertekalf / Savooikool
Gebrande pompoen / Gratinaardappel
Sausje met zwarte truffel
Sweet
Pana cotta van witte chocolade / Sorbet van mandarijn
Chocoladetuile / Bladgoud / Crumble
Menu 75 euro
Enkel op reservatie !
Aangeleverd met een bereidingsfiche
Koude gerechten op porseleinen borden
om terug te brengen.
Indien liever wegwerp, gelieve dit te melden
We bieden de mogelijkheid om het afhaalmenu te verfijnen met volgende mogelijkheden :
6x Oesters natuur met limoen ( 14 euro )
Bordje pata negra met olijven en grissini ( 16 euro )
½ Kreeft met kruidenboter / Tabouleh ( 25 euro )
Degustatie van 7 kazen ( 13 euro )
Lisa’s wijnsuggestie (17 euro/fles )
Onze huischampagne ( 40 euro/fles )
Zuurdesembrood 450gr ( 5 euro )
Zwarte truffel “Melanosporum” ( Dagprijs )
01-02/01/2022
2 x Fingerfood
Creatieve culinaire verwelkoming
Teaser
( Voor bij het aperitief )
Gemarineerde Sint Jacobsvrucht / Gepekelde groentjes
Belgische oscietra kaviaar
Gerookte paling
Gerookte palingfilet / Bavarois van paling / Graved lax
Edamame & hijiki / Filokrokantjes / Sojamayonaise
Griet
Gebakken grietfilet / Risotto met parmezaan
Zeekraal en tomaat / Kroepoek van inktvis
Bisque van grijze garnalen
Hertekalf
Gebakken filet van hertekalf / Savooikool
Gebrande pompoen / Gratinaardappel
Sausje met zwarte truffel
Sweet
Pana cotta van witte chocolade / Sorbet van mandarijn
Chocoladetuile / Bladgoud / Crumble
Menu 75 euro
Enkel op reservatie !
Aangeleverd met een bereidingsfiche
Koude gerechten op porseleinen borden
om terug te brengen.
Indien liever wegwerp, gelieve dit te melden
We bieden de mogelijkheid om het afhaalmenu te verfijnen met volgende mogelijkheden :
6x Oesters natuur met limoen ( 14 euro )
Bordje pata negra met olijven en grissini ( 16 euro )
½ Kreeft met kruidenboter / Tabouleh ( 25 euro )
Degustatie van 7 kazen ( 13 euro )
Lisa’s wijnsuggestie (17 euro/fles )
Onze huischampagne ( 40 euro/fles )
Zuurdesembrood 450gr ( 5 euro )
Zwarte truffel “Melanosporum” ( Dagprijs )