Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen. Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.
Sundays @ Culinair
( Bijkomend menu op zondag enkel per tafel )
2 X FINGERFOOD
Cracker parmezaan / Tapenade van olijven uit de Abruzzen
Mousse van Pata negra / Briquedeeg
2X TEASER
Gerookte paling / Rode biet / Zure room
Zoetzure venkel / Geitekaas cendré / Gepofte boekweit
ZEEBAARS
Op vel gebakken zeebaarsfilet / Gebrande asperge uit Moorsele
Vongole en zeekraal / Limoenbotersaus
RUND
Dunne lende “Green Egg” / Doperwt & Crème van zwarte look / Smoked potatoes
Bordelaise
AARDBEI & RABARBER
Gemarineerde aardbei / Gekonfijte rabarber / Yoghurtsorbet
52 euro
wijnarrangement 21 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 15 euro
( 1 mei tot 18 juni - Onder voorbehoud van wijzigingen door heropeningsdatum )
( Bijkomend menu op zondag enkel per tafel )
2 X FINGERFOOD
Cracker parmezaan / Tapenade van olijven uit de Abruzzen
Mousse van Pata negra / Briquedeeg
2X TEASER
Gerookte paling / Rode biet / Zure room
Zoetzure venkel / Geitekaas cendré / Gepofte boekweit
ZEEBAARS
Op vel gebakken zeebaarsfilet / Gebrande asperge uit Moorsele
Vongole en zeekraal / Limoenbotersaus
RUND
Dunne lende “Green Egg” / Doperwt & Crème van zwarte look / Smoked potatoes
Bordelaise
AARDBEI & RABARBER
Gemarineerde aardbei / Gekonfijte rabarber / Yoghurtsorbet
52 euro
wijnarrangement 21 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 15 euro
( 1 mei tot 18 juni - Onder voorbehoud van wijzigingen door heropeningsdatum )