Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen. Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.
Oudejaarsavond
31/12/2021 - 19h30
Ontvangst
Onze huischampagne
Fingerfood & Teasers
Gerookte paling
Gerookte palingfilet / Bavarois van paling / Graved lax
Edamame & hijiki / Filokrokantjes / Sojamayonaise
Coquille
Gebakken coquille / Belgische oscietra kaviaar
Zeekraal / Safraansaus
Langoustine
Langoustine in kataïfi / Risotto met parmezaanse kaas
Jus van de langoustine
Fazant
Gebakken fazantesupreme / Open ravioli / Jonge spinazie
Cognacroomsausje met zwarte truffel
Hertekalf
Gebakken hertekalffilet / Crème van pastinaak / Roodlof
Gekonfijte aardappel / Natuurlijke jus met veenbessen
Peer
Gebrande doyennepeer / Chutney van kweepeer
Amandelgebak / Amandelroomijs
Nespresso
Huisbereide zoetigheden & Après-dessert
00:00
Glaasje champagne
Menu met aperitief, passende wijnen, water en koffie
180 euro
Ontvangst
Onze huischampagne
Fingerfood & Teasers
Gerookte paling
Gerookte palingfilet / Bavarois van paling / Graved lax
Edamame & hijiki / Filokrokantjes / Sojamayonaise
Coquille
Gebakken coquille / Belgische oscietra kaviaar
Zeekraal / Safraansaus
Langoustine
Langoustine in kataïfi / Risotto met parmezaanse kaas
Jus van de langoustine
Fazant
Gebakken fazantesupreme / Open ravioli / Jonge spinazie
Cognacroomsausje met zwarte truffel
Hertekalf
Gebakken hertekalffilet / Crème van pastinaak / Roodlof
Gekonfijte aardappel / Natuurlijke jus met veenbessen
Peer
Gebrande doyennepeer / Chutney van kweepeer
Amandelgebak / Amandelroomijs
Nespresso
Huisbereide zoetigheden & Après-dessert
00:00
Glaasje champagne
Menu met aperitief, passende wijnen, water en koffie
180 euro