Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen. Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.
VOLZET
MENU OP NIEUWJAARSDAG
01/01/2020 - 12h30
ONTVANGST
Champagne Legras
Fingerfood & Teasers
COQUILLES 2X
Gemarineerd & gebakken coquilles / Bloemkoolcrème
Postelein / Gepofte boekweit / Balsamico di Modena
ZEETONG
Zeetongfilet met duxelle / Jus van schaaldieren
Handgepelde garnaal
FAZANT
Gebakken fazanteborst / Opgerolde lasagne met parmezaan
Saus met schijfjes zwarte truffel
HERTEKALF
Gebakken hertekalfsnootjes / Rode kool en andoorn
Crème van zwarte look / Jus met port
PASSIEVRUCHT
Luchtig schuim van passievrucht / Gezouten karamel
Crème van hazelnoot
NESPRESSO
Huisbereide zoetigheden & Après-dessert
Menu met aperitief, passende wijnen, water en koffie
142 euro
MENU OP NIEUWJAARSDAG
01/01/2020 - 12h30
ONTVANGST
Champagne Legras
Fingerfood & Teasers
COQUILLES 2X
Gemarineerd & gebakken coquilles / Bloemkoolcrème
Postelein / Gepofte boekweit / Balsamico di Modena
ZEETONG
Zeetongfilet met duxelle / Jus van schaaldieren
Handgepelde garnaal
FAZANT
Gebakken fazanteborst / Opgerolde lasagne met parmezaan
Saus met schijfjes zwarte truffel
HERTEKALF
Gebakken hertekalfsnootjes / Rode kool en andoorn
Crème van zwarte look / Jus met port
PASSIEVRUCHT
Luchtig schuim van passievrucht / Gezouten karamel
Crème van hazelnoot
NESPRESSO
Huisbereide zoetigheden & Après-dessert
Menu met aperitief, passende wijnen, water en koffie
142 euro