Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen. Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.
MENU LUNCH & DINER
( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )
2 X FINGERFOOD
2X TEASER
VOORGERECHT
HOOFDGERECHT
NAGERECHT
43 euro
wijnarrangement 16 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 15 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 11 euro
( Bijkomend menu van woensdag tot vrijdag )
2 X FINGERFOOD
2X TEASER
VOORGERECHT
HOOFDGERECHT
NAGERECHT
43 euro
wijnarrangement 16 euro
Onze kaasselectie voor het nagerecht 15 euro
Onze kaasselectie ipv het nagerecht 11 euro