Koken is een kunst. Als chef word je elke dag opnieuw uitgedaagd om je grenzen te verleggen, nieuwe trends op te pikken en een eigen signatuur te ontwikkelen. Mijn kookstijl is een reflectie van hoe ik zelf in het leven sta. Met respect voor de seizoenen, het product, de leverancier, onze gast en een persoonlijke drang tot vernieuwing.
niet op zaterdag - max 4p
VOORBEELD
APETIZERS TO SHARE
2X TEASERS 8 euro pp
Mousse van gerookte zalm / Tartaar van aardappel en Granny smith / Zeekraal
Fajita met kip en gerookt paprikapoeder / Advocado en limoen
6X IERSE OESTERS OYSRI 24 euro
Oesters natuur / Limoen / Zeekraal / Belgische oscietra kaviaar
JAMON IBERICO 24 euro
Fijne schijfjes Iberico ham / Grissini stengels / Parmigiano reggiano
VOORGERECHTEN
VITELLO TONNATO 26 euro
Langzaam gegaard kalfsgebraad / Koningskapper / Sablé met leccino olijven
Opgelegde mosterdzaadjes / Crème van tonijn
ZONNEVIS 28 euro
Gebakken zonnevis / Asperge & tuinbonen / Amandelroom
Daslookolie
KREEFT 33 euro
Op de plancha kort gebakken kreeftestaart / Gestoofde lamsoor met eringi
Emulsie van citroengras
HOOFDGERECHTEN
LAM 39 euro
Lamsfilet met chermoula kruiden / Baba ganoush / M’hamsa couscous
Lamsjus
RUNDERRIBSTUK 44 euro p.p. (min. 2p )
Gegrild Runderribstuk / Witlofslaatje / Sucrineslaatje met mosterdvinaigrette / Handgesneden frietjes
Espuma van mousseline met dragonazijn
ZONNEVIS 39 euro
Gebakken zonnevis / Asperge & tuinbonen / Amandelroom
Daslookolie
ZEETONG (+/- 450gr ) 48 euro
In de boter gebakken zeetong / Gemengd slaatje / Handgesneden frietjes
NAGERECHTEN
DUINDOORNBES 12 euro
Duindoornbes als sorbet en in gel / Creaties met Manjari
DAME BLANCHE “CULINAIR” 15 euro
Vers gedraaid vanilleroomijs / Slagroom / Chocoladetuile / Bladgoud / Valrhona chocolade
RABARBER vs AARDBEI 12 euro
Rabarber gekonfijt en als espuma / Tartaar en gel van aardbei met ijzerkruid
Yoghurtsorbet
DAME BLANCHE “CULINAIR” 15 euro
Vers gedraaid vanilleroomijs / Slagroom / Chocoladetuile / Bladgoud / Valrhona chocolade
KAASSELECTIE 17 euro
Onze selectie van gerijpte kazen ism kaasmeester Van Tricht / Mostarda van aardbei / Gedroogde vruchten en noten
VOORBEELD
APETIZERS TO SHARE
2X TEASERS 8 euro pp
Mousse van gerookte zalm / Tartaar van aardappel en Granny smith / Zeekraal
Fajita met kip en gerookt paprikapoeder / Advocado en limoen
6X IERSE OESTERS OYSRI 24 euro
Oesters natuur / Limoen / Zeekraal / Belgische oscietra kaviaar
JAMON IBERICO 24 euro
Fijne schijfjes Iberico ham / Grissini stengels / Parmigiano reggiano
VOORGERECHTEN
VITELLO TONNATO 26 euro
Langzaam gegaard kalfsgebraad / Koningskapper / Sablé met leccino olijven
Opgelegde mosterdzaadjes / Crème van tonijn
ZONNEVIS 28 euro
Gebakken zonnevis / Asperge & tuinbonen / Amandelroom
Daslookolie
KREEFT 33 euro
Op de plancha kort gebakken kreeftestaart / Gestoofde lamsoor met eringi
Emulsie van citroengras
HOOFDGERECHTEN
LAM 39 euro
Lamsfilet met chermoula kruiden / Baba ganoush / M’hamsa couscous
Lamsjus
RUNDERRIBSTUK 44 euro p.p. (min. 2p )
Gegrild Runderribstuk / Witlofslaatje / Sucrineslaatje met mosterdvinaigrette / Handgesneden frietjes
Espuma van mousseline met dragonazijn
ZONNEVIS 39 euro
Gebakken zonnevis / Asperge & tuinbonen / Amandelroom
Daslookolie
ZEETONG (+/- 450gr ) 48 euro
In de boter gebakken zeetong / Gemengd slaatje / Handgesneden frietjes
NAGERECHTEN
DUINDOORNBES 12 euro
Duindoornbes als sorbet en in gel / Creaties met Manjari
DAME BLANCHE “CULINAIR” 15 euro
Vers gedraaid vanilleroomijs / Slagroom / Chocoladetuile / Bladgoud / Valrhona chocolade
RABARBER vs AARDBEI 12 euro
Rabarber gekonfijt en als espuma / Tartaar en gel van aardbei met ijzerkruid
Yoghurtsorbet
DAME BLANCHE “CULINAIR” 15 euro
Vers gedraaid vanilleroomijs / Slagroom / Chocoladetuile / Bladgoud / Valrhona chocolade
KAASSELECTIE 17 euro
Onze selectie van gerijpte kazen ism kaasmeester Van Tricht / Mostarda van aardbei / Gedroogde vruchten en noten