Cooking X-perience

12/01/2018 - 23/02/2018

TEASERS

Enkele smaakmakers bij het aperitief

GEROOKTE PALING
Structuren van gerookte paling / Handgepelde Noordzeegarnalen / Endamame met hijiki zeewier
 
ZEEBAARS
Op vel gebakken zeebaars / Jonge spinazie / Emulsie van Thaïse Tom Ka Kai

LANGOUSTINE

Langoustinestaart in kataifi gefruit / Gebrande jonge ui / Coulis van rode paprika
 
TRUFFEL 63°
Hoeve-ei op lage temperatuur gegaard met zwarte truffel / Jus van prei / Krokant van zuurdesem

KALF
Kalfsfilet afgewerkt in de “Green Egg” BBQ / Tarwerisotto / 3 x Wortel / Jus met portwijn
 
SINAASAPPEL
Decompositie van sinaasappeltaart

Menu 87 euro
Wijn arrangement 34 euro
Onze kaaswagen voor het nagerecht 15 euro 

U heeft een allergie? Gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen bij het reserveren.