Cooking X-perience

13/04/2018 – 18/05/2018
 
TEASERS
Enkele smaakexplosies bij het aperitief

ASPERGES
Asperges beetgaar met espuma / Handgepelde noordzee garnaal / Emulsie van daslook

CERVENA
Oosterse tartaar van cervena hert / Knolselderremoulade / Miso en haringkaviaar

GRIET
Op de plancha gebakken grietfilet / Gebakken tuinboon / Crème en bouillon van gekarameliseerde ui

RISOTTO GERST
Risotto van gerst met gebakken morieljes / Jus van rucola / Kaas uit Roeselare Old Groendal

LAMSRUG
Gebakken lamsrug / Couscous m’Hamsa met fijne groentjes / Jus met specerijenmix chermoula

RABARBER
Gekonfijte rabarber en sorbet / Hangop met granola / Limoenchocoladeparel
 
Menu 87 euro
Wijn arrangement 34 euro
Onze kaaswagen voor het nagerecht 15 euro 

U heeft een allergie? Gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen bij het reserveren.