Cooking X-perience

 
07/09/2018 – 19/10/2018

Fingerfood & Teasers
Enkele smaakmakers bij het aperitief

Kingfish Yellow Tail

Ceviche van koningsvis met koriander / Structuren met inktvisinkt / Compot van bio-citroen
 
Veggie "Boeket"
Quinoasalade met Granny smith / Spicy Guacamole / Zoetzuur van butternut
  
Langoustine
Op de plancha gebakken / Jus van bouchots met steranijs / Jonge wortel rauw en geglaceerd
 
Rode poon
Gebakken rode poonfilet / Gebrande jonge ui /  Prei olie en bloedzuring
 
Duroc d’olives
Varkenshaasje “BBQ-style” / Tapenade van zwarte olijf / aardappelmousseline met olijfolie / Sauce vierge
 
Framboos
Sorbet van framboos / Granaatappel / Pana cotta van witte chocolade / Coulis van mango

Menu 87 euro
Wijn arrangement 34 euro
Onze kaaswagen voor het nagerecht 15 euro 

U heeft een allergie? Gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen bij het reserveren.