Cooking X-perience

19/04/2019 – 24/05/2019

 
FINGERFOOD & TEASERS
Enkele smaakmakers bij het aperitief
 
TONIJN
Tataki van tonijn met wasabimayonaise/ Sushirijst / Sojasaus met gegrilde sesamzaadjes
 
CECINA DE BUEY
Stoofpotje van groene asperges / Schijfjes Cecina de buey en Pecorino / Vinaigrette van tomaat
 
OOSTERSCHELDE KREEFT
Kreeftestaart gerookt op de “Green Egg” / Kort gebakken lamsoor / Limoenbotersaus 
 
RISOTTO GERST 
Risotto van gerst met gebakken morieljes / Jus van rucola / Kaas uit Roeselare Old Groendal
 
LAMSRUG
Gebakken lamsrugfilet met chermoula kruiden / M’Hamsa met fijne groentjes
Lamsjus met daslookolie
 
AARDBEI & RABARBER
Gemarineerde aardbeien en rabarber / Roomijs van Ruby chocolade / Crumble van boterwafel


Menu 89 euro

Wijn arrangement 36 euro
Onze kaaswagen voor het nagerecht 15 euro 

U heeft een allergie? Gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen bij het reserveren.