Cooking X-perience

 
29/06/2018 - 19/08/2018

TEASERS
Enkele smaakmakers bij het aperitief
 
VITELLO TARTUFO
Langzaam gegaard kalfvlees / Tonijnmayo / Rucola & Zomertruffel
 
VERGETEN TOMATENRASSEN
Salade van tomaten / Crème van burrata / Structuren van olijfolie / Helder tomatenwater
 
PLADIJS
Gebakken pladijsfilet / Garnaalkroket / Dooierzwam met lamsoor / Bisque van garnaal
 
PAÊLLA
Gesafraneerde rijst / Kreeftenvlees / Schelpdieren en chorizo
 
HOEVEKIP
Op de plancha gebakken suprème van hoevekip / Erwt en beukezwam / Gerookte aardappel / Dragonsaus
 
ABRIKOOS
Gepocheerde en gebrande abrikoos / Lavendelroomijs / Amandelcake

Menu 87 euro
Wijn arrangement 34 euro
Onze kaaswagen voor het nagerecht 15 euro 

U heeft een allergie? Gelieve ons hiervan op de hoogte te brengen bij het reserveren.